fredag den 22. juni 2012

En dejlig dag med en god veninde.

Findes der noget bedre end en rigtig god veninde? En man kan betro sig til og én som kun víl dig det bedste? En du altid kan regne med og en der aldrig svigter, når det bliver svært? Hende, som du kan tale med, når verden bliver svær og andre behandler dig unfair og ikke er dem de giver sig ud for at være? Kort sagt en total sikker og tryg havn! Jeg er så ufattelig heldig, at have et par stykker af den slags. Nogle gange fatter jeg ganske enkelt ikke, hvor fantastisk det er!

Normalt skriver jeg ikke om private ting herinde, men idag vil jeg gøre en undtagelse. Jeg har haft en hel fantastisk dejlig dag i selskab med en god veninde, som havde fødselsdag igår. Vi havde aftalt at skulle spise brunch på Café Olivia (where else ...hi hi..) og derefter skulle vi i en smykkebutik, så hun kunne vælge sig en ring. I flere år har hun ønsket sig en ring i fødselsdags/julegave, men dem hun kunne lide, lå en del udenfor min økonomiske "formåen". Den sidste tid har jeg imidlertid brugt på at spare sammen og jeg havde fortalt hende, at hun skulle med i smykkebutikken, så hun kunne vælge lige den ring hun kunne tænke sig. Det skulle være hendes fødselsdagsgave/venindegave.

Okay...hvad er lige en venindegave? Det er en ting, som jeg opfandt da jeg ønskede at sige tak for hendes venskab. Vi har været veninder i snart 23 år og har oplevet mange sjove, gode, triste og hårde stunder sammen. Imidlertid har det været hende, som har måttet være den stærke af os to det sidste lange stykke tid. Jeg har været sygemeldt igennem længere tid med stress, depression og har for nyligt også kunnet tilføje angst til listen. Min kære veninde har hele tiden stået ved min side og kæmpet for at jeg ikke gav op eller fik andre dumme ideer. Hun har ganske enkelt bidt sig fast i min ankel og har nu fået tilnavnet "den stædige terrier". Et navn, som hun mener er et kompliment ;-)
At have en veninde som hende, er ganske enkelt uundværligt!! Derfor skulle hun have en hel speciel gave, som kunne sidde på hendes finger og minde hende om, at hun er noget helt specielt.

Til gaven havde jeg selvfølgelig lavet et kort:

Det er lavet lige efter hendes smag...enkelt og uden for mange krummelure ;-) I kortet havde jeg skrevet følgende:

 Dette var så den ring, som hun valgte. Den er designet og lavet af Claus Jensen, som er en lokal kendt smykke og skulptur designer. Han laver unika smykker, som sikre dig at ingen anden har en ring magen til.
 Og her er hun så: Min fantastiske, dejlige og skønne veninde Hanne!! Tusind tak for en dejlig dag i dit selskab, kære Hanne.
Tak for at du kikkede forbi og jeg kan kun anbefale at sende en lille hilsen til DIN hjerteveninde ;-)
De kærligste hilsner fra Olivia

torsdag den 21. juni 2012

Æske til rund fødselsdag...sammen med et kort

Jeg fik denne æske sammen med et ønske om, at æsken skulle pyntes til en god venindes runde fødselsdag. Jeg fik et par farver og et par fritidsinteressere, som inspiration. Det var dog ikke ret meget af det, som jeg kunne bruge og jeg var derfor spændt på, om æsken kunne bruges. Heldigvis vakte den begejstring og glæde, så alt var godt. Det eneste, som ærger mig en anelse er det faktum at jeg ikke fik taget et billede af æsken INDEN jeg pyntede den. Så prøv at forestille dig en æske med sort låg og sorte og hvide striber på siderne. Ja, lidt har den da ændret sig ;-)



Jeg faldt over denne lille "saying" på Pinterest og den synes jeg var rigtig passende til at bruge, som pynt på æsken.

Jeg har tidligere pyntet æsker, men har ikke rigtig turde kaste mig ud i, at pynte dem indvendig. Jeg synes dog det skulle afprøves denne gang og jeg er godt tilfreds med resultatet. Desværre var æsken for stor til at jeg kunne sætte en strimmel 30x30" ark papir på, så det kunne nå sammen. Så er det jo godt at man kan være lidt kreativ :-)
 Således blev bunden af æsken og selvfølgelig skulle mit personlige stempel også lige på..

Og selvfølgelig skulle der jo også et kort til æsken og jeg holdte den i samme stil, som æsken.....
Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

lørdag den 16. juni 2012

Stationary Box til svigerinde


Jeg er netop hjemkommet fra en surprise fødselsdag for min svigerinde. Dette er den gave, som jeg gav hende. Jeg havde en idé om at købe noget tøj til hende...eller et gavekort til en tøjbutik, men var slet ikke sikker på, hvor hun handlede tøj. Så kom jeg i at tanke om, at hun altid er sød til at bestille kort hos mig. Så derfor skulle hun da have nogle kort til at starte med og så kom ideen til en Stationary Box, som jeg også kunne bruge til at gemme nogle penge i ;-) så de ikke skulle ligge i en kedelig kuvert. På den måde kunne hun købe sig lige det hun ønskede sig.


Hun har altid været så taknemmelig, når jeg har lavet noget til hende og denne gang var sørme ikke nogen undtagelse. Hun blev rørt over al den opmærksomhed og alle de hilsner og gaver hun fik. Det er rørende, at nogen stadig kan blive SÅ rørt over lidt opmærksomhed. ;-) 
 Således ser boxen ud på bagsiden.

 Når sløjfen er fjernet og låget er taget af, åbner boxen helt af sig selv og man kan se den lille adressebog, den lille lomme til frimærker og pennen, som jeg havde monteret.
 Jeg har valgt at bruge noget at det fantastiske flotte papir fra Maja Design og jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg havde koordineret papirets farver med farverne på pengesedlerne...men ak nej ;-)
 Jeg lavede 4 kort, som havde størrelsen 12x13cm og jeg forsøgte at ramme farverne i boxens papir, så det hele kunne hænge sammen. Desværre har jeg en "vanilla krise" (har ikke mere af det cremefarvede papir med navnet Vanilla) og måtte ty til lidt orange papir. Jeg synes nu sagtens det kunne gå.
 Her er et af de store kort i nærbillede. Tillykke stemplet købte jeg hos Krimalot, da jeg var til scrap dér onsdag aften. Bladstemplet er fra Picturing the World og er embosset med en sart lyserød embossingfarve. Der er så smart at bladstemplet kan fåes i 2 forskellige størrelser. Stor og lille, som jeg har brugt på disse kort.
 Disse kort lavede jeg i størrelsen 8x8cm og i det ene hjørne har jeg embosset det lille gren med blade på. Jeg synes det blev super sødt, at det hele hænger sammen på den måde.

Jeg har rigtig længe haft kik på denne æske og jeg må indrømme at jeg troede den ville være svær at lave...men ak...endnu engang har jeg taget fejl og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg prøver at lave den.
Har du fået blod på tanden, så har jeg brugt en kombi af denne og denne tut.

God fornøjelse!

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia 

torsdag den 14. juni 2012

Hexagon kort


Jubii...så kan jeg vise de første Hexagon kort jeg har lavet. Jeg har rigtig fået sat min Silhouette igang med at skære sekskanter ud af en masse mønstrede rester og så er jeg ellers gået igang.

Det øverste kort er sendt til Annette fra fødselsdagskortklubben nr.1 på Scrapsisters. Hun har vist det på hendes egen blog og spørger til, hvilken skrift teksten er skrevet med. Det er såmænd et stempel fra Stampabilities. Det er faktisk en af de første engelske stempler jeg anskaffede mig og jeg er ret vild med det. Det kan bruges til flere forskellige stilarter. Stemplet har varenr. FR1040 og hedder Happy Birthday, hvis du ønsker at se nærmere på det.

Det nederste kort er lavet til Sidsel, som jeg scrapper sammen med hver tirsdag hos Picturing the world.  Sidsel er super god til at bruge mange og friske farver på de ting hun laver og derfor måtte jeg da også lave mange farver på hendes kort. Jeg har endda fået brugt noget papir fra et atlas, jeg bare måtte ud og anskaffe mig, efter jeg så dette kort Sidsel havde lavet. Det er min mening, jeg skal lifte hendes idé på et tidspunkt....du ved...den dag, hvor ugen har 8 dage og jeg kan nå at lave alt det scrap jeg har ideer til ;-)

Tak for at du kikkede forbi, jeg sætter stor pris på alle de kommentarer jeg får. Jeg nyder at læse hver og eén!!

Kærlig hilsen Olivia

torsdag den 7. juni 2012

Hjerte kort

Det er noget tid siden jeg har lavet dette kort, jeg mener det var til den Internationale Scrapbooking dag hos Anja. Jeg har dog ikke fået det vist før, så det bliver altså idag. Hjertet har jeg skåret ud på min Silhouette og så har jeg ellers været igang med synålen...igen igen....

Jeg har ikke rigtig noget andet, som jeg kan dele med dig, da jeg er i fuld gang med andre kort. Jeg er godt igang med fødselsdagskort til alle de kære "fødselsdagsbørn" derude!! Der er flere af dem, som ser med på denne blog, så derfor må I desværre vente lidt, inden jeg kan vise dem. De skulle jo nødig se kortet inden de har modtaget det ;-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

søndag den 3. juni 2012

Kurv til værtinde


Denne kurv har jeg lavet til en værtinde til en fælles fødselsdag, jeg skulle til for et par uger siden. I kurven skulle der lidt slik i, og så skulle den pakkes ind i cellofan. Jeg har set kurven på en anden dansk blog, men desværre kan jeg ikke huske hvor!! Så hvis du ser med her, så skriv lige en kommentar, så jeg kan linke til dig ;-)
Kurven er for så vidt nem at lave, men jeg synes nogen af de mål, som er i opskriften er lidt mærkelige. Heldigvis er det lykkedes mig, at få det hele til at passe i sidste ende. Papiret er noget jeg har fået i gave til en scrapaften hos De scrappe kvinder. Det er bare SÅ sødt og jeg har ikke kunnet nænne at bruge det....før nu. ;-)


 Denne tag er lavet med et stempel fra denne stempelpakke og stemplet er embosset med guld.
Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia