tirsdag den 24. august 2021

Alfred er flyttet

Mine naboer og deres 1 årige lille Alfred er flyttet fra lejlighed til eget hus. Det blev jeg jo nødt til at fejre sammen med dem. Jeg fik gang i mine Lawn Fawn stempler og mine alkoholtusser og så gik jeg i gang.

Kortet til forældrene er lavet af stempel sættet "Happy Village", dies fra Simple and Basic, papir fra MFT/Die Namics og lidt papir rester.

Alfred skulle jo også have en lille hilsen, så jeg lavede et kort med stempel sættet "Really high five". Papiret med stjernerne på er fra Gummiapan og Alfreds navn er lavet med et af mine ynglings alfabet dies sæt fra MFT/Die Namics Bottlecap letters.
På Alfreds dørskilt fik jeg gang i rigtig mange Lawn Fawn stempelsæt og dies. Alfred er nemlig rigtig glad for dyr og øver sig i de lyde de laver. Så der skulle jo selvfølgelig være dyr på hans dørskilt. Dette er de sæt og dies jeg har brugt:

Til skyerne i baggrunden har jeg brugt en stencil fra Marianne Design, som hedder Slimline sunburst og jeg har brugt Oxide sværten Broken China.
Kanten af dørskiltet har jeg stemplet med et stempel fra Lawn Fawn, som hedder Woodgrain backdrops.  Det er lige med til at give det træudtryk, som jeg gik efter. Jeg har brugt sort enamel til at lave "søm" på "træbrædderne".

Jeg har brugt flere forskellige sæt fra Lawn Fawn, men det er lige præcis dét, som jeg er vild med ved dette mærke. Jeg kan lave disse ting og fortælle en lille historie/lave et sceneri og det hele hænger sammen.
Jeg indrømmer, at det kan være svært at beholde overblikket over mine forskellige sæt. Derfor er jeg glad for det system, som Mette Witus introducerede i en video på Facebook. Det er fantastisk og et stort arbejde, men jeg er sikker på det giver mig flere ideer til projekter i fremtiden. 

Tak for at du kiggede forbi.

Kærlig hilsen 
Olivia

1 kommentar:

  1. Hold da op, hvor er det da nogle lækre og detaljerede projekter.
    Heldige Alfred 😊

    SvarSlet