tirsdag den 31. marts 2009

Convention 28 marts 2009

Atter engang havde Heidi og hendes hjælpere (hvem er i egentlig??) fået stablet en dejlig dag på benene. Tusind tak for det!! Og tak til alle forhandlerne, som tømte min pengepung!! ;-) Jeg sender da også lige en kærlig tanke til alle dem, som jeg fik hilst på . Ingen nævnt, ingen glemt ;-)

Denne gang fik jeg købt:
- Flourish die fra Quickutz Revolution
- Tools mini fra Quickutz (til tangen)
- Et "Banana Spilt" alfateth til Quickutz Revolution
- Den fine "grangrens" punch, som jeg længe har ønsket mig!!
- Lyserødt og mørkelilla Magic Mesh
- Hängler og stängler stempler, som en sød og dejlig Qvinde havde skaffet til mig (Taarrk!!)
- Nogle brads, som jeg købte ved Scrap is Fun, der forestiller skilte med skriften: "Gone fishing"

Derudover købte jeg disse punches fra Stampin´up:

- Word Window punch
- Spilt punch
- Ticket punch
- Spiral punch
- Scallop edge punch
- Round tab punch

De tre øverste, havde jeg købt igennem Heidi og de tre nederste går jeg og venter på vil blive leveret!!
Så man kan vist rolig sige, at denne convention står i punchens og værktøjets tegn!!
Sidst, men absolut ikke mindst, fik jeg et rundt personligt stempel med hjem. Det er et, som Gurli har lavet og det er jeg rigtig glad for. Jeg har godt nok et par i forvejen, men det ene er firkantet og det andet ovalt. Så det var lige præcist det runde, som manglede :-)

Vi ses til oktober!!

Kærlig hilsen Olivia

Magnolias forårspakke

Tjaaaa...det er nok lidt sent nu, da alle sikkert har set dem, men jeg ligger lige et billede af de nye stempler fra Magnolia på min blog. Dette er forårspakkens indhold og jeg glæder mig til at komme igang med at male motiverne.

Kærlig hilsen Olivia

søndag den 29. marts 2009

Blogcandy med Magnolia stempler

Jeg er faldet over denne blog med blogcandy og nu forsøger jeg mit held :-) Gad vide om jeg nogensinde bliver træt af de stempler??? Hvis ja, så har jeg vist liiiige et par stykker, som skal til salg ;-)

Kærlig hilsen Olivia

torsdag den 5. marts 2009

Bare lidt for sjov


Jeg havde en aften for nylig, hvor jeg havde lyst til at lave noget, som kunne blive færdigt hurtigt. Normalt tager det flere aftener at færdiggøre f.eks et kort, da jeg altid liiiige skal prøve forskellige løsninger og farver. Jeg kom i tanke om denne taske og sørme om jeg ikke nåede at lave 2 af slagsen. Det blomstrede papir er fra BG og jeg har haft det i flere år. Jeg har haft rigtig svært ved at finde ud af, hvordan jeg skal bruge det, men her var løsningen.
Jeg forestiller mig, at komme noget matchende silkepapir ned i tasken, som så kan stritte lidt op af tasken. Silkepapiret kan så være en pæn ramme omkring en gave, som jeg ligger i tasken. Det er endnu kun en idé og jeg er sikker på at der kommer en dag, hvor tasken vil finde sin rette ejermand. :-)
Kærlig hilsen Olivia

Udfordring i vores scrapkreds

Vi mødtes igår i vores scrapgruppe og udfordringen lød: Lav noget, som kan åbnes og der skal bruges eyelets. Jeg valgte at lave et kort (det kan jo åbnes, ikk´?) og satte noget bånd igennem eyeletsne.

Kærlig hilsen Olivia

søndag den 1. marts 2009

Dejlige traditioner




Vi er et slæng af venner, som mødes flere gange årligt til hygge og samvær. En af vore dejlige traditioner er at vores "Spilleklub" tager i sommerhus. Vi får snakket, spillet spil og kort, gået ture ved vandet og meget andet godt. I sommerhuset ligger en gæstebog, som man traditionelt skriver i og derfor har jeg lavet disse layouts, som vil blive "Spilleklubbens" bidrag til gæstebogen. Gæstebogen er i A4 format og derfor skulle disse layouts også være i denne størrelse. Er ganske godt tilfreds med resultatet.
Kærlig hilsen Olivia