søndag den 12. oktober 2008

2 x LO fra Moster O


Jeg startede egentlig med scrapbooking tilbage i efteråret 2005, da jeg ønskede at lave noget helt specielt til mine to guldklumper Kristoffer og Nikolas. Det skulle være en slags "dine første år"-bog, men på en lidt anderledes måde. De fik jo også bogen af deres "Moster", så det kunne jo kun blive anderledes.

Jeg har aldrig før lagt et LO på nettet, da jeg mente familien nok ikke ville bryde sig om deres private billeder kom på nettet. Idag har jeg så været til Kristoffers fødselsdag og forældrene fortalte, at de havde bestemt sig for, at det var okay. Så til trods for nogle mine LO er lavet for lang tid siden vælger jeg alligevel at ligge dem her på bloggen.
Det øverste LO er et af de tidligere jeg har lavet med Kristoffer. Der er brugt et stykke overlay med tekst, som jeg har forsøgt at farvelægge en anelse. I de tre slidemounts og nederst til venstre er der ligeledes brugt overlays.

Det nederste LO er et af mine ynglings LO med Nikolas. Jeg synes det er blevet rigtig godt! Især syningerne rundt i kanten. Uanset hvilket LO jeg kigger på, så kan jeg ikke blive træt af deres øjne og smil :-)

Med venlig hilsen

Olivia

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder du har fået lavet til to rigtig gode LO'er. Sikke nogle smukke øjne. Rigtig godt farve valg.

  SvarSlet
 2. Det er da godt nok et par charmetrolde, kan godt forstå du er vild med at scrappe dem. Man kan jo lige lægge en strimmel papir henover øjnene inden affotografering, så bliver personerne ligesom anonymiserede.

  SvarSlet
 3. Dejlige LOer du har lavet. Jeg er også vild med dine kort, som du sælger alt for billigt.

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de bare flotte, og sikken nogle skønne modeller....

  SvarSlet
 5. Skønne Lo'er og virkelig dejlige billeder.

  SvarSlet