lørdag den 1. november 2008

Bestilling af bryllupskortJeg har haft fri de sidste 14 dage og haft masser af tid til at være kreativ. Jeg har dog ikke fået lavet en disse!!! Jeg har ordnet, ryddet op og rykket rundt på mine scrapsager, men der er ikke rigtig blevet produceret noget. Har simpelthen ikke rigtig haft lyst...underligt nok.... ???

Heldigvis ringede min brors kæreste og bestilte et bryllupskort, som de skulle have idag, så lidt er det da blevet til. Jeg var lige ved at være bange for jeg ikke kunne huske, hvordan man scrappede :-) :-) At handle scrap har jeg dog ikke glemt og Anne er på vej hjem fra Hjørring med en stak dejlige Magnolia stempler til mig.... jeg mangler jo noget jeg kan ordne :-) Må dog se om jeg ikke snart kan finde gejsten til at få lavet nogle julekort ;-)

Kærlig hilsen

Olivia

2 kommentarer:

  1. Sikke da et lækkert kort du har lavet. Godt gjort af en som ikke har lyst til at lave kort! lol Håber gnisten snart vender tilbage! Det gør den nu helt sikkert, jeg tror det er meget almindeligt, at man nogen gange bare ikke lige har den!

    SvarSlet
  2. Skønt kort - er vild med det store hjerte i baggrunden. Passer jo ligesom til temaet ;-)

    SvarSlet