torsdag den 5. februar 2009

Var det noget med nogle æsker??


Jeg har fået fingrene i en masse æsker til mit "dims". De måler 5,7 cm bred x 5,5 cm dyb x 2,5 cm høj. (Jeg har lagt æsken med scrappers floss til sammenligning)
Jeg gemmer tit de udstandsninger jeg laver med min QK tang og de bogstaver jeg laver med min Big Shot. Jeg gør det i håbet om, at jeg kan finde en anden anledning til at bruge det. Et eller andet sted, skal man jo forsøge at spare ;-)
Jeg har tidligere haft dem i lynlåsposer i en stor forvirring, som resulterede i at jeg altså slet ikke fik brugt noget af det. Jeg har nu sorteret bogstaverne, så a´er ligger i én æske, b´er i en anden o.s.v o.s.v........ Desuden har jeg sorteret alle de andre udstandsninger jeg har og lagt dem i æsker også. Myrer i én æske, julestjerner (se foto) i en anden æske o.s.v.....
Planen er nu, at alle æsker skal have et lille label på, så jeg let kan finde liiige det jeg skal bruge. Indtil jeg finder det rette sted, opbevarer jeg æskerne i en skotøjsæske, men de er jo firkantede, så der er mange andre muligheder. Jeg synes selv det er rimelig genialt!!!

Mon der var andre scrappere, som kunne have glæde af lidt æsker?

Kærlig hilsen Olivia

4 kommentarer:

 1. jeg bruger også lynlåsposer,men måske skulle man prøve med æsker. god ide.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre æsker, du har fået fat på. Jeg bruger også lynlåsposer.

  SvarSlet
 3. Smart løsning. Så kan man da se hvad man har, uden at skulle rode rundt i alt sammen. Hvor har du købt æskerne henne, skulle måske selv investere i nogle.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Smart system, der kan være mere i end lynlåsposer, som jeg ellers er glad for at bruge, men de er jo kun til flade ting.

  SvarSlet