tirsdag den 20. oktober 2009

Kort til markedHer er nogle af de kort jeg har siddet og syslet med på det sidste. Jeg har forsøgt mig med pins under blomsterne, som jeg bare synes giver en rigtig god effekt og gør det lidt specielt. Desuden har jeg brugt papir fra gamle bøger og ikke mindst papir med noder på, som er blevet brugt til at give en effekt i baggrunden. Jeg har brugt et blendingtool og en Ink pad fra Ranger i farven "Walnut Stain" (jeg ææælsker altså de navne de har fundet på til deres inkpads...hvad siger man ellers til "Worn lipstick"??)) til at give nodepapiret lidt farve. Rigtig nemt og let at gøre. Jeg glæder mig til at få flere Ink pads, så jeg kan få prøvet nogle flere farver. Desuden er den ene Ink Pad jeg har lidt ensom i den kuffert jeg vandt på Convention....den savner sine 23 kammerater ;-)
De bourdeaux farvede blomster er malet med Ranger Crackle paint, men det ses desværre ikke så godt. Jeg har forsøgt mig med den "guld" farvede crackle paint også, men jeg synes den er lidt svær at bruge. Den er ikke så god til at krakelere, men må vist prøve et par gange mere.
Alle billederne har jeg fundet her og printet ud på alm. hvid karton. Sidst men ikke mindst, så har jeg prøvet at embosse med UTEE embossing pulver, som efter sigende skulle være lidt tykkere. Det kan være både godt og skidt kan jeg så sige. Her har jeg forsøgt mig med en sommerfugl, men det gik ikke helt så godt da de fine detaljer jo forsvandt..hi hi hi..Synes dog lige I skal se resultatet alligevel.
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. Hold da op, sikke flittig du har været. Det kunne være, at jeg også skulle igang med et par kort.
    Skønne kort, du har fået lavet, og dejligt at se, at du får afprøvet så mange forskellige teknikker.

    SvarSlet
  2. Åh, så produktiv. Ja, jeg kan heller ikke rigtig få Crackle Paint til at få den rigtige overflade, men en har hvisket mig i øret, at det er fordi jeg er for nærig med fluidummet, så vi må vist prøve at være lidt mere rundhåndet med de dyre dråber.

    SvarSlet