lørdag den 20. februar 2010

Ny stil

Jeg har længe haft ønske om at skifte en smule stilretning, hvad angår mine layouts. Jeg har, som de feste nok har opdaget, været vild med den lidt mere vintage-agtige stil i noget tid. Dog har jeg ikke rigtig haft mod på at lave et LO, som gik i den retning. Jeg synes det var svært og det er det sådan set stadig, men her er mit hidtil bedste forsøg.
LO´et er lavet på en orange bagside, som er ridset i kanten og sværtet med Ranger Ink. Jeg fandt den lille kæde imellem min mors knapper (godt at kende én, som elsker dims så meget som jeg!!!) og bandt noget metalpynt fra Tim Holtz. Jeg har syet rundt i kanten med scrappers floss. Ved tekstens bund har jeg brugt en punch fra Stampin´Up til at lave mønsteret, som minder om, at jeg har revet papiret ud af en blok. Det bliver endda med en rigtig god effekt, hvis jeg krøller det lidt og farver det med sværte.
Jeg har brugt Sticklers til ekstra pynt og Magic Mesh med tern og huller, som bund under overskriften. Overskriften er chipboards jeg har malet orange. Stjernerne er fra QK og den aflange scallop border er fra Orion Design. Sikkerhedsnålen er fra Tim Holtz. Billederne er slebet med sandpapir i kanterne. Det, som jeg synes er det bedste ved denne stil er, at man hele tiden finder nye, små detaljer når man sidder og kigger på layoutet. Desværre er det ikke helt det samme at se det på nettet, men jeg håber alligevel du kan ane dem ;-)
Jeg er rigtig glad for resultatet og familien har set layoutet i dag...og de var ganske begejstrede også...så det bliver nok til lidt mere af den slags ;-)
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. Jeg kan da godt forstå at både du og familie er fint tilfredse med dette layout. Du er sluppet fint afsted med dit første vintage-inspirerede layout. :)

    SvarSlet
  2. Waaaauw, så superflot, fedt sådan at ændre stil, det er du vel nok kommet godt fra. Ville aldrig ha gættet, at du var ophavskvinden til dette LO ! Flere af den slags !

    SvarSlet