søndag den 2. maj 2010

6x6" album

Majer har haft besøg af 100.000 på sin blog og det er SÅ imponerende! Jeg er sikker på at jeg tæller for mindst 10.000 besøg :-)) Så der er lidt lækkert blogcandy, som kan friste en hver scrapper!


Albummet er et D-ring album og den slags album, jeg synes bedst om. Farven på ryggen var dog en sart lyserød og det synes jeg ikke rigtig passer til en konfirmand. Da jeg havde fået oplyst at hendes værelse var indrettet i sort, rød og hvid, så forsøgte jeg at finde en farve der passede dertil. De små papirsroser, har jeg selv lavet og det er heldigvis enormt nemt!
Dette er "forsiden" i albummet og jeg har gjort plads til, at familien kan skrive en hilsen til konfirmanden. Jeg har sløret alle ansigter på de personer, som er på billederne i albummet. Det skyldes at jeg ikke har fået "grønt lys" fra familien endnu, så det er jo en god måde, at skjule hvem de er. Jeg vil dog sige, at det tager en del af udtrykket fra selve LO´et. På denne måde ligner det mere et album med forbrydere :-))Dette er den sidste side i albummet og teksten er taget fra et af Charlotte Ravns kort. Jeg synes den er super sødt og er næsten blevet et "must" på et konfirmationskort.

Albummet er i 6x6" størrelse og jeg har lavet alle siderne ud fra 12x12" skitser, som jeg bare har formindsket. Derved er det lidt lettere at finde frem til størrelsen af de fotos, som der skal bruges. Udfordringen består så i, at få alt det andet til at være der :-))

Kærlig hilsen Olivia

4 kommentarer:

 1. Wauw, meget flot album, synes det er særlig super-duper for konfirmanden, at du har fået alle familiemedlemmer med.
  Sjovt at du både har brugt hessian og bølgepap ! Konfirmanden må bliver overlykkelig, det er virkelig en dejlig gave at få.

  SvarSlet
 2. Superfint album du har lavet. Meget inspirerende :)

  SvarSlet
 3. Wow Pernille flot album og du har da godt nok fået lavet en masse.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et flot og gennemført album!

  SvarSlet