onsdag den 16. juni 2010

Tid til lidt hjemmelavet pyntJeg har vist ikke været så aktiv på det seneste, med at få lagt noget ind på min blog. Jeg synes derfor lige jeg ville vise lidt hjemmelavet pynt jeg har arbejdet med.
Jeg er jo vild med alle de flotte blomster, som der findes rundt omkring og derfor måtte jeg jo også lige prøve selv. Jeg fandt lidt stofrester og gik igang. Desværre er det ikke ret mange af mine stofrester, som egner sig til at lave blomster - det er ganske enkelt for spraglet til min smag - men de kunne da blive til disse her. Jeg beklager billedernes kvalitet! Jeg tog billederne da det vist var lidt for mørkt :-)
Blomsten med de påsyede perler, er lavet af noget stof fra en bluse jeg fandt for længe siden. Det var sådan en af de dér blondebluser, som var moderne for flere år siden. Jeg fandt blusen i en genbrugsbutik og tænkte den kunne bruges til et eller andet. Der gik en del år inden jeg fandt ud af, hvad det skulle være...men godt gået ikke??? Det er jo temmelig fede ting, man sådan kan finde i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Også ting til scrap ;-)
Kærlig hilsen Olivia


1 kommentar:

  1. Søde blomster.
    Måske kan du bruge dit spraglede stof til Lollipop blomster, de må meget gerne være spraglede.

    SvarSlet