søndag den 4. juli 2010

Imens I venter....Lidt flere blomster

I denne sommervarme er jeg ikke så vild med at være udenfor. Hellere i en køligere lejlighed med en masse scrapting :-) Det ender nok med at jeg bliver den eneste blege dansker, når vi når efteråret :-)))
Jeg har derfor brugt tid på at lave lidt forskellige kort og ikke mindst den sidste udfordring i vores scrapgruppe. Jeg vil lægge billeder ind, så snart de sidste detaljer er klaret. Imellemtiden kan i se de sidste blomster jeg har lavet. Jeg lavede dem til scrapdag hos Iben, hvor jeg ikke lige var i stødet til at lave layouts eller kort. Det er første gang jeg prøver at lave disse blomster, så der er lidt skønhedsfejl, men alt i alt er det et ok resultat.
Disse blomster var endelig også anledningen til at jeg kunne få brugt noget papir fra Graphic 45, som jeg efterhånden har fået samlet en del af, men ikke får brugt. Det er rigtig flot papir, men jeg har svært ved at få det brugt. Jeg har dog heldigvis set nogle ideer rundt omkring hos jer alle og tak for det!! Det giver mig lidt blod på tanden til at komme igang :-) Tak fordi du kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke blomster du har fået lavet :)

  SvarSlet
 2. Du skal ikke være alene - vi bliver 2 blege danskere til efteråret.
  Jeg kan ikke klare varmen, bliver rød som en skoldet gris, skaller af og starter forfra. Og mit eksem i ansigtet blusser i røde nuancer. Så jeg er også meget inde.

  Sikke flotte blomster du har lavet - og så mange.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fantastisk skønne dine blomster :o) Måske var det det, som man skulle bruge restepapiret i stakken til?? Tak for ideen i hvert fald :o)

  SvarSlet