søndag den 14. november 2010

Lille mig....

Jeg har brugt en del tid på at indscanne gamle billeder fra min barndom. Her er et af de gamle fotos brugt på et LO. Jeg fandt faktisk ud af igår, at det er lidt over et halvt år siden jeg sidst lavede et 30x30 LO, så det var da vist på tide det skete igen!!

Blomsterranken er fra Prima og det er første gang jeg kaster mig ud i, at bruge sådan een. Jeg kan godt mærke at det kræver lidt tilvænning at bruge pynt på et LO, som er så højt...og så er der ikke engang nogle af de store roser eller hjemmelavede blomster på!
Sommerfuglen har fået guldembossing og tre halvperler. Blondebåndet har jeg først syet på med symaskinen og sidenhen sat fast med en hæfteklamme fra EKsucces "Fastener".

Swirlydoos forum/blog har jeg set ideen med at bruge en Martha Stewart hjørnepunch til en cirkel. Her er det punchen Deco fan jeg har brugt. Tallet er skrevet med Thickers og den tyrkise syning er syet med broderigarn.
Rundt om billedet har jeg syet med en symaskine og det er en effekt jeg er ret vild med, men ikke lige får brugt så tit.
Kærlig hilsen Olivia

7 kommentarer:

 1. Wauuw, hvor har du været i gang med fine detaljer, det ser jo hammergodt ud !! Helt ny stil ! Jeg synes også det er sjovt og ser godt ud med syning på LO' men det kræver jo lige at få symaskinen frem fra gemmerne.
  Synes da faktisk du skulle gøre mere i at lave LO'er, hi-hi !

  SvarSlet
 2. Virkelig lækkert LO. Den er kommet på lift listen :)

  SvarSlet
 3. Hey hvorfor er det lige at der går et halvt år imellem, når du nu laver sådan et smukt LO? Se du bare at få pakket til nogle flere LO's, inden vi ses i weekenden!!

  SvarSlet
 4. Ahr, hvor er det fint Pernille :-) det er jo et herligt arbejde hvis du er i gang med en BOM ;-)

  SvarSlet
 5. Hov jeg synes ellers jeg havde skrevet en kommentar her, hvor mon den blev af?
  Nå men, det er bare et super lækkert LO Pernille. Skønne detaljer og farver og rigtig god sammenhæng! Flot arbejde!!

  SvarSlet