torsdag den 15. juli 2010

Kort med hvid embossing






Jeg har leget lidt med mine baggrundsstempler, hvid embossing og Ranger Ink Pads. Der er lidt forskelligt pynt og stempler fra Grunge Collection og Orion Design på også. Et par sommerfugle fra en Martha Stewart punch og oval punch fra Stampin Up.
Kærlig hilsen Olivia

mandag den 12. juli 2010

Fødselsdagskort

Jeg har lavet dette kort til en venindes fødselsdag fornylig. Jeg kan desværre ikke huske, hvilken blog jeg har fået ideen fra. Det er nogle Tim Holtz stempler i venstre side og i højre side har jeg pyntet med blomster og nogle sorte "bling" sten. Efter jeg havde monteret det hele, kunne jeg godt se at det ville have været mere fikst at sætte blomsterne ovenpå stemplerne, sådan lidt forskudt, men limen var tør så det kunne desværre ikke lade sig gøre. Et super nemt og hurtigt kort, som kan laves lige før det skal bruges. Det var handy i denne situation :-)))
Kærlig hilsen Olivia

tirsdag den 6. juli 2010

Kunst i familien

Denne gang kommer der et lidt mere privat indslag fra min hånd. :-)))

Jeg har været så heldig, at få kontakt til en sød kusine i min lettere spredte familie. Vi fandt hinanden på facebook og det er rigtig spændende at høre, hvad hun bruger sit liv på og finde ud af, at det går hende godt.

Rent faktisk har jeg fundet ud af, at hun er kunstmaler. Hun laver nogle rigtig spændende ting og idet der netop er udgivet en bog om hende, var der jo ingen tvivl om, at det var en bog jeg måtte eje.!!! Lidt stolt er man jo ;-)
Hendes stil er noget andet end min scrapstil (ikke at man kan sammenligne overhovedet) men jeg synes der er noget friskt og frækt over hendes værker. Jeg synes dog du selv skal have chancen for at se hvad hun laver. Så kik forbi Jonna Pedersens hjemmeside og se dig omkring. Måske er der lige det billede du mangler til hjemmet?
Kærlig hilsen Olivia

søndag den 4. juli 2010

Imens I venter....Lidt flere blomster





I denne sommervarme er jeg ikke så vild med at være udenfor. Hellere i en køligere lejlighed med en masse scrapting :-) Det ender nok med at jeg bliver den eneste blege dansker, når vi når efteråret :-)))
Jeg har derfor brugt tid på at lave lidt forskellige kort og ikke mindst den sidste udfordring i vores scrapgruppe. Jeg vil lægge billeder ind, så snart de sidste detaljer er klaret. Imellemtiden kan i se de sidste blomster jeg har lavet. Jeg lavede dem til scrapdag hos Iben, hvor jeg ikke lige var i stødet til at lave layouts eller kort. Det er første gang jeg prøver at lave disse blomster, så der er lidt skønhedsfejl, men alt i alt er det et ok resultat.
Disse blomster var endelig også anledningen til at jeg kunne få brugt noget papir fra Graphic 45, som jeg efterhånden har fået samlet en del af, men ikke får brugt. Det er rigtig flot papir, men jeg har svært ved at få det brugt. Jeg har dog heldigvis set nogle ideer rundt omkring hos jer alle og tak for det!! Det giver mig lidt blod på tanden til at komme igang :-) Tak fordi du kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia