mandag den 20. juni 2011

Kort til veninden

Jeg indrømmer at jeg ikke ligefrem er et geni, når det gælder om tekniske ting, men jeg troede jeg havde en lille smule styr på det med at ordne billeder til at lægge på bloggen. Da det imidlertid ikke lykkedes mig at installere mit kameratilbehør på min nye bærbare pc, så var jeg på tynd is. Jeg har prøvet flere gange at overføre billeder til pc´en, men uden held.....troede jeg! hi hi hi hi....jeg har slet ikke lyst til at skrive, hvad jeg opdagede idag, men lad mig blot sige, at det til tider kan være en hjælp at se sig lidt omkring på sådan en tingest her :-) Piiiinligt ;-)
 Nu kan jeg så endelig ligge lidt på min blog og jeg synes I skal have lov til at se disse kort. Måske har I opdaget det, men enkle kort er altså bare helt hot hos mig for tiden. På disse kort har jeg brugt et ginestempel fra Pictoring the world og jeg ikke også har brugt noget rosenbånd, som Anja også har i butikken. Denne mørkerøde har hun dog ikke på lager lige pt, men der er andre flotte farver.
Udover at have brugt et ginestempel på dette kort, så er baggrunden også fra Picturing the world. Stemplet hedder Screen og er et at de fede baggrundsstempler Anja har i butikken. Jeg er nu også ganske vild med dette gine stempel og jeg bliver altså nødt til at juble lidt!! Jeg har været på Impression Obsessions hjemmeside og faldt over dette stempel. Jeg foreslog Anja, at hun skulle tage det hjem og sørme om hun ikke gjorde det!!! Det var bare så dejligt, at man af og til kan få sine ønsker opfyldt. ;-)
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. FNIS - kan forestille mig at din PC har gemt dine billeder for dig et "hemmeligt" sted - GODT du fandt dem - for det er da nogle FINE kort du her viser. =0) God dag.

    SvarSlet
  2. Ja, det er utroligt hvad sådanne pc'ere kan finde på. Tror de er forudindstalleret til at genere folk, eller...

    Flotte kort - jeg kan se på flere blogge at giner er meget populære, men der er jo også masser af muligheder med dem.

    SvarSlet