fredag den 2. november 2012

Hvad har jeg gang i lige nu???

Nu er det vist tid til at vise lidt af det, som jeg har gang i for tiden. Desværre har jeg kun et enkelt kort, som du ikke har set, men så er det jo godt at jeg kan vise lidt mere af mine gøremål. (Jeg beklager de elendige fotos, men lyset var ikke lige det bedste, da jeg tog dem.)

Kortet er lavet med noget af det tyrkise papir, som jeg har brugt på tidligere kort. Papiret er fra Authentique. Jeg har brugt den sidst rest af den tyrkise lynlås fra Midnatsscrap hos PTW. Jeg er blevet inspireret til at lave kortet på denne måde, efter jeg så denne lækre sag hos Jytte. Mums siger jeg bare!! Jeg har lavet en lille smule om, men det skal jo heller ikke være alt for tydeligt at jeg har kigget Jytte over skulderen..hi hi... Jeg har brugt disse stempler fra WMS
Efter dette kort er jeg imidlertid gået i skrive mode!
Jeg hører af og til at min skrift er flot, men som så mange andre scrappere, så synes jeg ikke den er noget særlig. Måske fordi jeg er vant til at se på den ;-) Jeg er dog helt med på, at bruge min håndskrift, når jeg skal skrive journaling på LO´s. Det giver et mere personligt udtryk. Det faktum, kom min kære veninde også i tanke om for nogle år siden og jeg skrev derfor alle hendes opskrifter ind i kinabøger. De er imidlertid slidte og plettede og da der er kommet flere opskrifter til siden da, har hun ledt efter et nyt system til sine opskrifter. Hun faldt over denne mappe, som fåes i 4 forskellige farver.
Den er altså meget kønnere at se på IRL!! og jeg har sagt ja til at skrive hendes opskrifter ind på ny. Det nye bliver blandt andet, at alle opskrifter skal skrives ind i hånden! Kun håndskrift og ingen billeder, da hun kender opskrifterne og synes ville være flottere uden billeder. 
Jeg har lige taget et par tilfældige billeder af de sider, som jeg har skrevet ind indtil nu. Jeg var i færd med at skrive en masse udklippede opskrifter ind den anden dag og fik lige lyst til at finde ud af, hvor mange opskrifter der var tilbage.  
Jeg manglede "kun" lidt over 200 opskrifter og sørme om min kære veninde ikke kunne fortælle, at der sørme lå en stor stak mere derhjemme. Pyhhh...luften gik lidt ud af ballonen en anelse...hi hi hi... Min motivation til at fortsætte henter jeg i det faktum, at hun lige har købt hus og i det nyistandsatte køkken, har hun sat en reol op, hvor der er gjort plads til hendes nye kogebøger. Desuden har hun fortalt mig, at hun har købt et bogstativ til køkkenbordet, som der kan stå en kogebog på. Tænk sig, at en af hendes kogebøger, med min håndskrift, kan stå og pynte i hendes køkken. Det er da en dejlig personlig gave, jeg har mulighed for at give hende. Forhåbentlig skal de ikke renskrives de næste mange mange mange år......*S* 
Heldigvis er disse opskrifter ikke noget, som skal være færdigt imorgen eller overmorgen, så jeg kan skifte imellem at skrive og være lidt mere kreativ. Jeg glæder mig dog til at se det færdige resultat og jeg må indrømme, at jeg allerede nu kan finde på at bladre siderne hurtigt igennem. Jeg synes faktisk selv det ser ret godt ud...*S*

Tak for at du kikkede forbi og tak for alle de dejlige kommentarer! Og tak for at du læste med helt hertil ;-)

Kærlig hilsen Olivia

13 kommentarer:

 1. Hatten af for dit enorme arbejde.
  Hold da op ! Det bliver fint.

  Jeg har et ringbind med plastiklommer med håndskrevne opskrifter/fotokopier i.
  Der er opskrifter med min mors håndskrift, min svigermors, gamle venner og mine egne allerførste - fra dengang jeg havde en fin "skoleskrift". Jeg er blevet mere sjusket efterhånden.
  Pudsigt, men hvis jeg fik den skrevet ren i dag, ville jeg slet ikke kunne finde opskrifterne.
  Fortsat god arbejdslyst. Du er en god veninde der laver sådan et arbejde.

  SvarSlet
 2. Først: Hvor er dit kort lækkert - jeg er også lidt vild med dit turkise papir.
  Og så din håndskrevne kogebog...... HOLD DA OP!!! For det første har du en supersmuk skrift - og så er det jo et enormt arbejde. Din veninde er en heldig pige!
  Jeg har også en håndskreven bog med alle favoritopskrifterne - den trænger godtnok også gevaldigt til at blive skrevet på ny - men men... jeg skal jo lige tage mig sammen - hihi.
  Måske skulle man lade sig inspirere af dig :)
  God weekend lige om straks.
  Knus

  SvarSlet
 3. Super flot kort du har lavet - og sikke dog et fantastisk projekt du har gang i. Det turde jeg ikke give mig i kast med, ville hele tiden være bange for at skrive forkert.

  SvarSlet
 4. Very chic card - great papers and smart design! Very impressed that you're working so hard on your recipe collection... it will be worth it in the end!
  Alison x

  SvarSlet
 5. Lækkert kort. Det ser godt ud med den stump lynlås =D
  Hold da op, du er da en rigtig god veninde, at have. Dejligt at veninden sætter stor pris på det.
  (Ellers kunne den fint bo hjemme hos mig) =D

  SvarSlet
 6. Smukt kort.
  Jeg tager også hatten af for det kæmpe arbejde du ligger i at håndskrive en masse opskrifter.
  Din skrift ser smuk ud.

  SvarSlet
 7. Flot og stort arbejde du laver for din veninde.
  En ide for at du ikke skal skrive dem om om nogle få år kunne være at sætte et par gennemsigtige sider ind i bogen med "åbne huller", så de kan flyttes efter behov. Så vil papirsiderne være godt beskyttet mod væde og andre stænk, når den ligger på stativet på køkkenbordet.
  Ideen har jeg set på nettet. Her var de lavet af kraftig plast, som kan fås i forskellige tykkelser. Hullerne åbnes ved at klippe en lille slids fra kanten og ind i hullet.

  SvarSlet
 8. Flot og stort arbejde du laver for din veninde.
  En ide for at du ikke skal skrive dem om om nogle få år kunne være at sætte et par gennemsigtige sider ind i bogen med "åbne huller", så de kan flyttes efter behov. Så vil papirsiderne være godt beskyttet mod væde og andre stænk, når den ligger på stativet på køkkenbordet.
  Ideen har jeg set på nettet. Her var de lavet af kraftig plast, som kan fås i forskellige tykkelser. Hullerne åbnes ved at klippe en lille slids fra kanten og ind i hullet.

  SvarSlet
 9. Wauw, for et kæmpe arbejde at håndskrive en kogebog - og JA ... du har en superflot håndskrift!

  Hi .. jeg tænkte lige med det samme, at dit kort med trekanten vel nok var super flot .. og jeg er da så beæret over at du lifter mig :)

  Knus og god weekend :)

  SvarSlet
 10. Flot kort. Den turkise farve er virkelig flot.
  Og så har din veninde da helt ret. Du har en superflot håndskrift!!!!

  SvarSlet
 11. Lækkert kort!
  Og sikke da et arbejde med den kogebog! Men det er da en rigtig personlig gave at give veninden! Og at den så kan stå flot fremme, så er det jo lidt af det hårde arbejde værd :)

  SvarSlet
 12. Hvor er dit kort super smuk.
  Og så din håndskrevne kogebog-hold da op hvor fin, flot arbejde, din veninde må elske dig.
  God weekend

  SvarSlet
 13. Sikke et arbejde...og hold fast for en flot håndskrift, det er sjældent at man ser det nu om stunder hvor vi allesammen sidder foran en computer. Jeg bliver træt i hånden, bare af at skrive et mødereferat med en kuglepen ;-)

  SvarSlet