onsdag den 23. januar 2013

Konfirmationskort

I forbindelse med en kommende konfirmation af en venindes datter, har jeg lavet forslag til indbydelser og bordkort. Forslagene er lavet ud fra en idé de havde set på min Pinterest konto. De var lidt nervøse for, at det kort de havde fundet, var lidt for romantisk. Jeg forsøgte derfor at lave en udgave af kortet ud fra de ønsker, som konfirmanden havde til farver m.m. Brug af bling bling og farven tyrkis, som er ynglingsfarven. Det var noget af en udfordring at finde karton i den rette farve tyrkis!! Jeg fandt en rest i en glemt kasse, som lige kunne række til blomster og pynt. 
Den øverste hvide del af kortet er tør-embosset med en embossingfolder, som hedder Swiss dots. Den nederste del af kortet er våd-embosset med hvidt og baggrundsstemplet, er fra PTW. De små blomster er fra to forskellige Martha Stewart punches. En til den største blomst og en til de to mindste. Kjolen er skåret ud på Silhouetten, den sorte swirl er en die fra Memory box, den bling bling border jeg har lavet er fra MFT. Jeg har desuden brugt sværte ("Broken China") i kanterne, for at få det hele til at hænge lidt mere sammen og ikke mindst lidt halvperler i midten af blomsterne.
Det andet forslag minder meget om det første, men her har jeg dog undladt kjolen og istedet brugt blomster. Det er blomster, som jeg har købt hos WOC i cremefarvet og selv farvet tyrkis med en mister og noget ink fra en flaske af Distress Ink i farven "Broken China". Sommerfuglen er fra en Martha Stewart punch og det lille label, som jeg har stemplet Konfirmation på, er fra en Spellbinder die. Konfirmationsstemplet er vist nok fra PTW.
Bordkortet er aflangt og foldet dobbelt, så det kan stå op og indeni skal der så være menu og velkomstsang. Kjolen er fra Silhouetten (en større udgave af den på indbydelsen) og selve kjolen er skåret af, da jeg prøvede at lave denne udgave af kjolen. Selve skørtet er lavet af silkepapir. Baggrunden er våd-embosset med samme stempel, som brugt på indbydelserne, men jeg har embosset med en tyrkis embossing. Det er købt hos Stampin Up og det er da også det eneste sted, jeg har kunnet finde denne farve. Jeg er ret vild med Stampin Up´s embossingpulver, da det er meget fintkortnet og let at få pænt!!!

Tak for I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

14 kommentarer:

 1. Hold da helt op, Pernille... Det ser mega flot ud og jeg får helt sved på panden ved tanken om at skulle masse-producere kort med så mange deltaljer...

  SvarSlet
 2. Det er super flot. Synes godt om farver og at du har embosset.... God arbejslyst.

  Hilsen
  Susanne

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor er det nogle flotte kort du har fået lavet. Er bare helt vild med dem.

  Hilsen
  Tanja

  SvarSlet
 4. Det er dælme meget at gøre ud af indbydelser - jeg håber ikke du skal lave ret mange med alle de detaljer *G* - men fine er de helt sikkert.

  SvarSlet
 5. Hvor er de fantastisk flotte.

  SvarSlet
 6. Utrolig smukke ting du har lavet!
  Rigtig god arbejdslyst ;O)

  SvarSlet
 7. Flotte indbydelser du har fremtryllet, fine detaljer, flot farve sammensætning
  God onsdag aften
  Knus Bodil

  SvarSlet
 8. Hvor er de fine med masser af lækre detaljer
  Ha en god aften

  SvarSlet
 9. Hvor er det hele bare smukt, flotte detaljer, men for et arbejde.
  klem Dorte

  SvarSlet
 10. Hvor er det nogle flotte kort. Det lyder som en stor opgave.

  SvarSlet
 11. Jeg synes da at både indbydelser og bordkort er SÅ fine. Dejligt at se en pige-konfirmation med det farvetema.
  Flot som du har pyntet. Især diine hjemmefarvede blomster er superlækre.

  SvarSlet
 12. Hold op hvor er de flotte - begge kort og bordkortet. Hvor mange skal du lave af dem?

  SvarSlet
 13. ihh super sødt konfirmations kort og bordkort ja det kan jo snart blive de tider

  SvarSlet