mandag den 16. december 2013

Flere fødselsdagskort og lidt gavekort.....

I år har jeg købt noget rigtig sødt julepapir med pingviner på og fik tanken, at der skulle hjemmelavede pakkekort til. Jeg fandt min uglepunch fra Stampin Up frem og lavede nogle pakkekort. Jeg brugte et baggrundsstempel fra Hero Arts til at lave snefnug i baggrunden. 
Øverst på dette foto kan du se noget af det gavepapir, som jeg har lavet pakkekortene til. 
 I forbindelse med min fødselsdag, lavede jeg en lille sammenkomst og havde en rigtig hyggelig aften sammen med nogle skønne kvinder!! Vi havde en rigtig hyggelig og sjov aften. Faktisk så sjov, at en af mine gæster faldt om af grin!! Se, det havde jeg nu aldrig troet jeg skulle opleve, men sørme om det ikke skete!! Hun grinte simpelthen så meget at hun og glemte at trække vejret ;-) Jeg kan oplyse at hun kom hurtigt til sig selv igen og efter et par minutter i chok, kunne resten af aftenen fortsætte, hvor vi slap. Men sikke dog en forskrækkelse!!!
 Jill havde lavet dette kort til mig og jeg beklager det elendige foto jeg har taget af billedet!! Det ser bare fantastisk ud og jeg er rigtig glad for det!! Til trods for at jeg havde frabedt mig gaver, så kom Jill med en rulle glittertape og et sæt tekststempler fra Just Rite.  Er de ikke bare lækre?
 Heidi havde lavet dette fantastiske kort og det er bare SÅ fantastisk flot!! Sikke et arbejde hun har lagt i det, og jeg er bare SÅ glad for det!! Inden i var der i midten placeret en pakke med 3 Ferrero kugler i, men de er altså forsvundet...sporløst!! Gad vide om det var nissen?

 Jeannette har lavet dette funkelende og smukke kort. I midten af kortet har hun brugt en broche købt i Kina og jeg har nogle, som minder om den. Jeg har endnu ikke kunne nænne at bruge dem, men jeg er ved at få modet til det. Det ser jo rigtig fantastisk ud!
 Pia har lavet dette søde hjerte, som hun havde sat på en lille lækker gave med julethe, marmelade og lidt pynt til hjemmet.
 Dette kort har jeg fået af Jytte og jeg synes det er super flot. Tænk sig at et kort i blålige farver kan se så romantisk ud...jeg er jo rent konservativ ved siden af Jytte, når jeg hele tiden vælger "tøse-farver". Den blå blomst er jeg specielt forelsket i og håber hun kan hjælpe mig med navnet på dien....eller en lille tut til, hvorledes hun laver den. Kære Jytte, min egen blomster fe ;-)
Tak for I kikkede forbi og det er faktisk meget rart at komme igang med at blogge igen. Jeg må hellere på ScrapSisters.dk og fortælle at jeg er igang igen. :-)

Kærlig hilsen Olivia

14 kommentarer:

 1. Rigtig søde pakkekort og igen en masse fine kort du har fået... de er bare så flotte...

  SvarSlet
 2. Rigtig søde labels du har lavet, og sikke da en stak flotte kort. Wau....for venner du har. Men at I morer jeg så meget at en gæst falder om af grin, det troede jeg dog ikke kunne ske......puha for en forskrækkelse.

  SvarSlet
 3. De pakkekort er bare rigtig søde og passer jo perfekt til papiret. Og alle dine kort, du har fået er bare såååå flotte alle sammen, så kan godt forstå, du er glad for dem. Der er da godt nok et par rigtig spændende eksemplarer imellem, som jeg godt gad kikke nærmere efter ha ha ha. Super flot arbejde fra alle her.

  SvarSlet
 4. Super søde til og fra kort og fine kort du har lavet.

  SvarSlet
 5. Kender godt det julepapir, og det er bare super sødt.... Og dine varemærkeret gør det da bare endnu mere perfekt. Og sikke en masse smukke fødselsdagskort....

  SvarSlet
 6. Søde tags, du har kreeret - kan rigtig godt lide detaljen med rulleøjnene ;)
  Utrolig flotte kort, du har modtaget. Kan godt forstå, at du er glad for dem - men sikke en nisse, der spiser al den gode chokolade.. det var vel nok ærgerligt ;)

  SvarSlet
 7. Fantastiske fødselsdagskort du har fået. Og rigtig søde gavetags, du har produceret.

  SvarSlet
 8. Jeg elsker når papir og til-og-fra kort passer sammen, søde tags og super papir.
  klem Dorte

  SvarSlet
 9. Rigtig søde til og fra kort. Skønt papir

  SvarSlet
 10. Så søde til/fra mærker - de passer jo perfekt til det papir.
  Og sikke mange smukke kort du fik til din Fødselsdag. Man kan godt se det er garvede scrappere du har haft på besøg ;)
  Den embossingfolder jeg vildt gerne vil have er fra Craft Concept og hedder Sun Rays :) Du må meget gerne lede :D
  God tirsdag.
  Knus.

  SvarSlet
 11. Sikke lækre kort du har fået.
  Dejligt med veninder man kan grine så meget med

  SvarSlet
 12. HVor er de søde dine til og fra kort...og sikke smukke kort du har fået også

  ha en god onsdag

  SvarSlet
 13. Hvor ER de søde, dine små nissepingviner. Hvordan har du lavet de hvide duske på huerne ?
  Super flotte kort du har modtaget - dejligt med inspiration

  SvarSlet
 14. Ønsker dig og din familien en rigtig dejlig jul samt et godt nytår
  med tak for alle dine søde kommentarer på min blog.

  kærligst
  Dorte - Fasters korthus

  SvarSlet