onsdag den 4. februar 2015

Kort fra andre

 Jeg har slet ikke fået vist de flotte kort, som jeg modtog til min fødselsdag, helt tilbage i slutningen af november. De første to er Heidi Lind, som har kreeret dem. 
 Det øverste er et fødselsdagskort, hvorimod det andet var det kort, som hun sendte mig til jul. Jeg synes godt det kunne vises og derved glæde andre ;-)
 Kortet med denne fine Prima die, er fra Jeannette. Super flot og enkelt. 
 Kortet med den flotte gipsfigur er fra Jill. Hun har brugt nogle flotte doily agtige dies, som baggrund.
Det blå kort er fra Jytte og det er så morsomt, at hun har brugt dette papir og pynt. Det kunne nemlig meget nemt være et kort, som jeg havde lavet ;-) Så liiige min stil :-) 
 ...og sørme om Jytte ikke var så sød at sende mig et julekort også. Det er bare så super enkelt og smukt. Ikke at jeg ikke kan lide nisser, julemænd og lign. men det her kort er virkelig smukt. Tak sødeste Jytte....:-)
Det sidste kort, som jeg vil vise jer, er lavet af min kære kusine. Hun begyndte at scrappe, efter jeg havde talt godt (læs MEGET GODT) for denne skønne hobby. Jeg nyder hver eneste stund jeg tilbringer sammen med hende og det er så hyggeligt at klare verdens situationen, over en gang scrap.
Jeg nyder virkelig at lave kort til andre, men sandelig også at modtage kort med posten. Tja, hvem gør ikke det egentlig? Desværre er der ikke længere stemning for, at min kortgruppe på Scrapsisters, skal fortsætte. Så fremover kommer der nok ikke så mange kort med posten :-( Jeg går derfor i overvejelser om, jeg skulle finde en anden kortgruppe at deltage i? Indtid videre er det dog kun blevet ved overvejelserne ;-)

Tak for I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia 

2 kommentarer:

  1. Rigtig skønne kort alle sammen.

    SvarSlet
  2. Hvor er de fine allesammen - og dejligt, at kunne glæde dig med en lille hilsen.

    Knus :)

    SvarSlet