tirsdag den 10. marts 2015

Skønne overraskelser

 I den forgangne weekend var jeg til Scrapbooking Convention og denne gang var det 20. gang, den blev afholdt. Den bliver jo afholdt 2 gange årligt (marts og oktober) så hele 10 år er det blevet til.  Og sørme om jeg ikke har været med alle 20 gange :-)
 I den anledning var jeg så heldig at få denne flotte kurv med en masse lækkerier. I kurven var der en grøn og en blå taperunner, en 6x6 blok med DP, en flaske stempelrens, en pose lakrids the, en pose havsalt karameller, en pose lakrids politistave, en pose Haribo sour strips, et gavekort til hver butik, som deltog i den 20. Convention og en billet til Convention i oktober 2015.
Jeg behøver vel ikke fortælle at jeg blev super glad og temmelig overvældet?!!

En anden, som også blev glad var min dejlige veninde Jeannette. Næsten lige så længe jeg kan huske, har hun fortalt, at hun var så ked af, at hun havde mistet sit sorte tote overtræk og havde været nødt til at købe et med grønt mønster, da hun ikke selv kan sy. Jeg kan desværre heller ikke sy, men heldigvis kender jeg Christina, som er super god til det. Jeg bestilte derfor et overtræk hos hende og det var selvfølgelig i sort! Jeg tror sjældent jeg skal glemme Jeannettes reaktion ;-) Hun fik sørme tårer i øjnene. Se så er det jo værd at give gaver ;-)

Er der iøvrigt andre, som også kunne bruge et tote overtræk, så tingene ikke falder ud fra toten under transport, så skriv en besked og jeg kan formidle kontakten til "min syerske" Christina.

Kærlig hilsen 
Olivia

2 kommentarer:

  1. Tillykke med de 20x deltagelse i Convention.Flot gavekurv.

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med den flotte og velfortjemte præmie efter så at há været trofast i så mange år.

    SvarSlet