søndag den 21. juni 2015

Lidt enkelt zig-zag.....

Når jeg igennem længere tid har lavet en masse håndsyede kort, som jeg jo har i den sidste tid, så synes jeg det kan være svært at finde tilbage til min egen type ynglingskort, som f.eks dette kort. Jeg synes det er fantastisk at kunne gå amok i pynt, glitter og bling. Det er dog som om, jeg skal have lidt tilløb til at gå amok i bling, Derfor prøver jeg at lavet lidt enkle kort til en start. 
 Jeg har derfor forsøgt at lave CAS cards, men det er sørme heller ikke så let. Jeg hørte så også lige igår, at der vist er nogle regler for, hvad kan gå under betegnelsen CAS cards?? Jeg kender dem ikke selv, men fik at vide der ikke måtte være noget pynt på.?? Nu troede jeg lige min kort kunne betegnes, som CAS cards, men lidt blomster, halvperler og træpynt, har vist ødelagt den mulighed ;-)
 Den opmærksomme vil se, at jeg har lavet en hel del zig-zag strimler, som også kaldes chevron stribes, og endda også er navnet på den die jeg har brugt. Den er af mærket My Favorite Things/Die-namics og hedder "Chevron stribes".
 Det er en skøn måde at lave enkle kort på og ikke mindst få brugt nogle af sine rester. Udover den die, som laver de chevron stribes, så har jeg på dette kort også brugt en anden die fra MFT/Die-namics. Det er den, som hedder "Pierced Oval", som jeg er super glad for. 
Tak for I kikkede forbi og lad mig endelig vide, hvis nogen af jer kender reglerne for et CAS card??!! Det kunne være lidt sjovt at finde ud af, om jeg er helt på gale veje. Jeg kan dog sagtens se, at jeg har lang vej igen, inden jeg når det fantastiske look, som Karina har :-) Hun kan altså bare det dér med CAS cards!!

Kærlig hilsen Olivia

4 kommentarer:

 1. vild med de shevron stripes, flot lavet.
  CAS skal være meget enkelt, faktisk kun et stempel motiv og en tekst hvis du forstår. men enkelt og klassisk "rent" det er CAS

  SvarSlet
 2. mig igen prøv at læse lidt hos RAVN og se hendes kort
  http://ravndesign.blogspot.dk/2012/07/cas-kort.html

  SvarSlet
 3. Skønne kort du har lavet. CAS er IKKE min stærke side, så kan ikke rigtig hjælpe dig. :-)

  SvarSlet
 4. Flotte kort. Jeg syntes da de er "CAS agtige". Når man læser rundt omkring på de internationale blogs syntes jeg der er forskellige definitioner på CAS, og at de bliver fortolket lidt forskelligt. Gennemgående er det vist med en del "tomt plads" og begrænsede mængder af pynt. Men nogle træ stjerne er da vist ikke forbudt ;)

  SvarSlet