fredag den 17. juli 2015

7 års fødselsdag og 500 indlæg

Hip hip hurraaaa og tillykke til mig...okay..til min blog, som fylder 7 år idag!!
 Jeg er sørme også så heldig, at dette er indlæg nr. 500 jeg har lavet på min blog.
Det er jo en fantastisk begivenhed, at jeg, trods nogle mere stille perioder, stadig holder gang i min blog. Det er bare fedt at kunne dele de ting man laver, med andre ;-) 
Dette kort er enkelt, men dog alligevel med blomster, gipsfigur og brug af dies. 
Jeg har ikke forberedt noget i forbindelse med min blogs fødselsdag, men det skyldes årstiden. Sidste gang jeg fejrede min blog, var der mange som ikke kunne deltage pga ferie. Men måske kommer der en overraskelse senere?? I må bare følge med ;-)
Kærlig hilsen Olivia

9 kommentarer:

 1. KÆMPE stort tillykke med de 7 år. Godt gået. Jeg følger trofast med her på din blog. du laver så smukke kort. Bliv endelig ved. :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 7 år som blogger.
  Jeg har jo fulgt med de sidste 3-4 år eller mere. Altid flotte kreationer fra dig. Jeg glæder mig til at se, hvad de næste 7 år vil bringe ☺

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 7 år som blogger.
  Jeg har jo fulgt med de sidste 3-4 år eller mere. Altid flotte kreationer fra dig. Jeg glæder mig til at se, hvad de næste 7 år vil bringe ☺

  SvarSlet
 4. STORT tillykke med de 7 år som blogger og dit nr 500 indlæg... håber du forsat vil blogge da jeg elsker at kikke med...

  SvarSlet
 5. Mer tillykke idag. Flot indsats du har gjort for at inspirere alle vi andre. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med din blogs fødselsdag og de mange indlæg. Det er imponerende, at du har kunnet hænge ved i så mange år. Synes selv det er svært at holde motivationen oppe, men fedt at du har kunnet inspirere os alle så mange gange.

  SvarSlet
 7. Hold da op....7 år....og 500 indlæg - virkelig imponerende - stort tillykke :)

  SvarSlet
 8. whii 7 år og 500 indlæg stort tillykke her fra mig

  SvarSlet
 9. Til lykke. Tjekkede for sjov min egen blog. Den er 8 år siden maj og har 872 indlæg. Et par år med decembers blog hver dag fylder jo lidt. Nyder at se dine mange fine og sjove kort. Lidt trist at blogverdenen lider lidt efter FB og Instagram stjæler opmærksomheden.

  SvarSlet