mandag den 24. august 2015

Sommerferien er slut

Sommerferien er slut og det er vist på tide at få gang i min blog igen. I lørdags var jeg til Scrap i Billund, hvor jeg havde en skøn dag i selskab med Jill, Heidi og Annette. Dorthe og Bodil havde sørget for en skøn dag og vores lille gruppe har også aftalt at vi kommer igen næste gang. 
Jeg har ikke lige fået taget billeder af det jeg lavede i lørdags, men jeg vil gerne vise jer et kort istedet.
Jeg har sendt dette kort til den søde, kære Jytte. Vi begyndte for et par år siden at sende kort til hinanden til fødselsdag, men i år måtte Jytte se lidt langt efter sit fødselsdagskort. Jeg mødte jo kun forståelse fra Jyttes side og havde bestemt mig for at hun selvfølgelig skulle have et kort på et senere tidspunkt. Det havde jeg så fornøjelsen af at aflevere personligt, da jeg var til udsalg i Hobbyboden. 
Jeg overrakte hende kortet og en lille gave, med strenge ordre på, at det først måtte åbnes når hun kom hjem fra job.
I den lille gave havde jeg lagt nogle stickpins, nogle udstandsninger, som hun tidligere havde ønsket sig og nogle gibs figurer. Jeg havde på fornemmelsen at hun ville blive glad for gaven, men hun jublede jo ligefrem! Hold da op, hvor er det dog skønt at give noget til nogen, når man får sådan en respons. Du er bare for sød, Jytte og jeg glæder mig til at se dig få gang i din gave ;-)
Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

1 kommentar:

  1. Smukt kort til Jytte, dejligt når ens gaver vækker begejstring. I dag er der scrapvejr her, så det med at genoptage scrapperiet og pleje bloggen var nok ingen dum ide,
    klem Dorte

    SvarSlet