onsdag den 23. december 2015

Julen er her!!

Jeg kan slet ikke forstå at det allerede er juleaften imorgen!? Hvor er tiden dog blevet af? Hos mig er en hel del af min tid, brugt ved scrapbordet, hvor jeg har fremstillet forskelligt julepynt. Jeg må indrømme at jeg har nydt det i stor stil! Desværre har jeg ikke fået vist så meget at det på min blog, da jeg har valgt den lidt lettere løsning: Instagram. Det er let, det er hurtigt og kræver ikke så megen tekst  ;-) Jeg har dog ikke planer om at droppe min blog! Jeg ved jo godt at alle ikke er på Instagram, eller på Facebook, hvor jeg også deler mine Instagram uploads. Jeg lover at jeg nok skal vise det fra Instagram, her på bloggen, inden længe ;-)
Idag vil jeg dog lige vise de sidste gavemærker, jeg har lavet. Måske er der nogen af jer, som lige mangler en idé til en gave imorgen ;--)


Det er faktisk nogle ret enkle gavemærker jeg har lavet. Jeg har brugt stempler fra Just Rite og embosset dem i sølv og guld. Så har jeg brugt juletekst stempler fra Just Rite og Waltzing Mouse stamps. 2 mærker, som jeg er ret vild med. Lidt ekstra pynt er så blev halvperler.
Se det er da enkelt :-) og selvfølgelig har jeg brugt et til/fra stempel på bagsiden, men det har jeg så ikke lige husket at tage billeder af.

Tak for at I kikkede forbi min blog og rigtig glædelig jul til jer alle.
Julehilsner fra Olivia

1 kommentar:

  1. Sikke nogle flotte til og fra mærker.
    Glædelig jul til dig og dine.

    SvarSlet