tirsdag den 27. februar 2018

Lidt mere fra andre...

Jeg har endelig gået liv i min blog, men jeg må indrømme de første indlæg jeg laver, er med andres kreative værker. Jeg har fået nogle flotte fødselsdagskort og julekort og jeg synes det ville være så ærgerligt, hvis jeg ikke viste dem frem. Jeg lover at jeg ikke viser andre julekort jeg fik...de er nemlig ikke hjemmelavede :-) :-) 
Denne gang er det kort fra Heidi Lind, jeg vil dele med jer.
Desværre er farverne ikke så gode på billedet, men blandingen af den blålige/tyrkise og guldet, er bare så flot. Heidi er super god til at kaste sig ud i farver, som hun ellers ikke arbejder med. Hun ved jeg er vild med tyrkis, så det er et skønt kort at modtage.
Heidi er normalt til et kort, hvor der er mange detaljer og farver, men her er kortet mere roligt i udtrykket. Jeg tror det har noget at gøre med, at det er julekort, som vi jo alle ved der skal laves en del af :-) 
Jeg er så glad for at modtage fødselsdagskort fra andre scrapveninder. Det faktum at de har brugt tid på at lave et kort til mig og lagt tid og energi i kort, varmer mig om hjertet. Derfor forsøger jeg også at sende kort til andre ;-) Mit næste blogindlæg bliver derfor også noget fra egen hånd. Jeg kan jo ikke blive ved med at bruge andres ting, til at få liv i min blog ;-)
Tak for at i kiggede forbi
Kærlig hilsen Olivia

1 kommentar:

  1. Det er sjovt at se hvor forskellig stil vi alle har.
    Knus AC

    SvarSlet