onsdag den 17. september 2008

Nyt igen....

Det er længe siden jeg sidst har lagt noget ind, men jeg har skam lavet en masse. Jeg fået farvelagt stempelmotiver, og de skal bruges til julekortene i år. Jeg er så småt gået igang med årets julekort og her er resultatet af det første julekort jeg har lavet. Jeg er glad for at kunne bruge lidt andre farver end de sædvanlige røde og grønne farver. Dog uden at kaste mig over lyserød, som jeg har set på noget af det amerikanske julepapir :-) Det bliver jeg vist aldrig helt vild med, når det er julepapir.

Jeg havde besøg af Rikke(Scraps) i fredags. Det var rigtig hyggeligt (som vanligt) og ved den lejlighed startede jeg på at lave en lidt anderledes ting end noget til kort. Jeg kan dog ikke vise det her endnu, da det skal bruges til en slags gave på lørdag, så I må vente lidt.

Jeg havde planer om at skulle sælge mine julekort m.m på et julemarked i Håstrup, men desværre er markedet blevet aflyst. Jeg havde ellers glædet mig til at sidde og hygge mig med min svigerinde en hel dag. Jeg håber vi finder ud af noget andet. Mon ikke der findes et marked vi kunne deltage i, et andet sted på Fyn???

Tak fordi I kiggede forbi.

Med venlig hilsen

Olivia

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare et lækkert kort. Flot farvelagt.

    SvarSlet