fredag den 19. marts 2010

Den 10. Scrapbooking Convention

Jeg har været med til alle ti Scrapbooking Conventions og jeg skal lige love for, at det blev fejret i stor stil. Os, som havde været med alle 10 gange fik en "hoplanål", som kan ses på Dorittens blog. Desuden fik vi en holder med indbygget sodavandsholder og skraldepose, som kan bruges på diverse crops...eller convention :-)

Jeg plejer at tage billeder af de ting, som jeg køber på Convention. Det startede egentlig, da jeg ikke kunne forstå, hvor alle mine penge var blevet af ;-) Nu synes jeg faktisk det er lidt morsomt at se, hvad det er jeg har købt til de forskellige conventions. Ligeså denne gang. Jeg har fået rigtig mange skønne ting, men må indrømme at jeg kom i tanke om flere ting, jeg godt kunne have købt, da jeg kom hjem. Jeg gætter på, at man aldrig kan få nok scrap!! ;-)
Det er sjældent at jeg pakker nogle scrapting til Convention, da jeg har erfaring for at jeg ganske enkelt ikke får lavet noget. Denne gang skulle jeg dog også deltage i førscrap, så jeg måtte jo pakke "lidt" jeg kunne lave. Således så kufferten ud, da jeg havde fundet frem til, hvad jeg skulle medbringe...hmmm..."man" har nok lidt svært ved at begrænse sig ;-) Og hvad fik jeg så lavet??? jeg fik farvelagt et 30x30 ark papir med Ranger Ink. Flot ikke? Okay...der gik vist lidt meget snak i den!!!!!
Her er lige et billede ud over den kæmpe flok af før-scrappere fredag aften. Det var en super aften og det kan varmt anbefales at deltage!!!
En af de mange skønne ting ved at scrappe er, at man møder rigtig mange gæve scrap Qvinder!! En sådan gæv scrap Qvinde er Anja. Vi får ordnet hele verdenssituationen og får da også scrappet lidt (læs: meget lidt)
For at citere Heidi Jensen ;-) " Hun er bare så sød, hende Anja"..... ja hende Heidi er skisme en klog Qvinde :-)))

Jeg behøver vel ikke sige, at jeg har betalt for næste Convention...incl. førscrap ;-)
Kærlig hilsen Olivia

3 kommentarer:

 1. Føj for den lede hankat, det ser godt nok dyrt ud, men lækkert er det jo, og ganske rigtig, vi får aldrig nok scrapsager !
  Sikken superflot kjole, du fik til din fødselsdag, lige mine farver you know !! Og lækre farver på LO'en, rigtig mange dejlige details...
  Overvejer også at deltage i førscrap nu da vi begynder på 11. sæson !

  SvarSlet
 2. Hej Moster O.

  Wauw tillykke med dit sidste layout. Lækkert du fik lavet et til dig selv om dig selv. Det er super flot. Synes det er helt kanont. Flotte farver og mange rigtig fede detaljer. Vi må jo fortsætte den gode stil, når tiden melder sig igen til et scraparrangement... På et eller andet tidspunkt må vi jo få snakket af og få scrappet noget mere. :-)
  Og Tak for de søde ord. Vi snakkes.

  SvarSlet