lørdag den 25. december 2010

Lanterner til julen

Så blev det juleaften og jeg er netop hjemvendt fra en juleaften hos min bror og svigerinde. De bor på sydfyn og det var en noget nervepirrende køretur vi skulle igennem p.g.a den megen sne!! Heldigvis mødte vi en traktor, som kunne hjælpe os lidt på vej, så vi slap for at sidde fast i sneen ;-)
Jeg havde lavet disse to lanterner til værtindegave og de blev rigtig godt modtaget. Faktisk har jeg lovet min brors svigermor, at hun må få vejledningen.Jeg fik ideen til disse lanterner hos Anne og jeg kan se, at de også er dukket op hos Charlotte. Derved kan I se flere mulige fortolkninger og måder at pynte dem på :-) Har I ikke før været forbi Annes blog, så er december måned et virkelig godt tidspunkt. Hun har lavet en hel masse søde og spændende julekort til hver dag og der er en masse inspiration at hente. Jeg skal helt sikkert forbi en gang til ;-)
Glædelig jul til jer alle!!!
Kærlig hilsen Olivia


1 kommentar:

  1. Hej - hov her kommer jeg da FOR sjældent kan jeg se - så nu er jeg fast læser. =0) Til lykke med fødselsdagen for et stykke tid siden. Dine lanterner er FINE og godt I klarede Fyn-turen i al den sne. Men egentlig kom jeg forbi for at fortælle dig - at jeg har lavet en "lagerkasse-tæller" på OSH bloggen - så man kan følge lageret. De øvrige tællere er der selvfølgelig stadig - men mener det var dig der bl.a. foreslog dette. =0) hilsen Charlie

    SvarSlet