mandag den 17. januar 2011

Nyt layout

Nu er det vist på høje tid, at der kommer noget nyt på min blog. Det er nu ikke fordi jeg har ligget på den lade side, men har blot ventet på de sidste detajler faldt på plads. Blandt andet har jeg været igang med en konfektopskriftsbog, men mere om den en anden dag :-) Idag vil jeg gerne vise jeg nogle billeder fra det sidste LO jeg har lavet. Det var et familiemedlem, som blev gift i oktober og jeg lavede et LO i en svæveramme, som brudeparret har fået i julegave. Det blev modtaget med jubel :-)))
Papiret jeg har brugt er fra Graphic 45 og det er bare så fedt, at jeg endelig kunne finde en anledning til at bruge det. Jeg er stor fan af papiret, men jeg synes det er svært at bruge. Her synes jeg dog det passede rigtig fint. Jeg har brugt en tyrkis sticklers rundt i kanten og ikke mindst på de thickers, som er brugt til at skrive tillykke.
Sommerfuglen er fundet på Swirlydoos og printet ud på karton.

Jeg har brugt lidt bling under blomsterne og blomsterne er valgt ud fra hvilke farver der var i billederne. Jeg har brugt en smule blondebånd, som jeg har fået af min mor, som har haft en masse liggende fra diverse loppemarkedsindkøb. Blonden har jeg givet lidt Distress Ink i farven Vintage Photo.

Jeg har sat de 3 billeder på tyrkis karton og Magic Mesh nedenunder.

Selve formen af det cremefarvede papir, har jeg tegnet af fra et ark 30x30 papir med den samme form. En god idé, hvis man ønsker en lidt anden form på sit papir :-)
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer:

  1. Hej med dig - det kan jeg godt forstå de blev glade for - det ser supergodt ud. Og sikke en fin dato 20102010.

    SvarSlet
  2. klart at det blev modtaget med jubel. Det er jo super lækkert!!

    SvarSlet