fredag den 18. marts 2011

Convention i Middelfart 2011

Endnu engang er der blevet afholdt en fantastisk Scrapbooking Convention i Middelfart og jeg var endnu engang en trofast deltager. Denne gang var jeg ikke oversætter på et kursus, men kunne bruge hele dagen på at være deltager på Convention. Det var dejligt og jeg glad for det kunne lade sig gøre. Tak for det Heidi!!!
Jeg har længe haft kik på denne borderpunch med muffins, men synes måske det var lidt fjollet at købe den, da jeg synes den er lidt ensiddet i sin anvendelse. Ved denne Convention måtte jeg dog overgive mig! Jeg synes altså bare den er SÅ cute :-)
Jeg har købt denne die fra Marianne Design efter jeg så den brugt på en af Anne Thormoses juleprojekter. Jeg synes den er super flot.

Jeg er vild med at embosse med hvid og denne gang valgte jeg endda at købe den lidt kraftigere embossing pulver fra UTEE. Desuden ville jeg prøve at forny mig og valgte en brun...gad vide hvad den kan bruges til??
Jeg oplever ofte at mine indkøb til de forskelllige Conventions kommer lidt i temaer. Ved Convention i oktober sidste år, var det punches og især borderpunches. Denne gang var det stempler og her er billede af de stempler, som jeg anskaffede mig fra Hero Arts.
Jeg var, som en hel del andre deltager på Convention, på indkøb i Anjas nye scrapshop "Picturing the World" og jeg anskaffede mig nogle skønne stempler fra Impression Obssession. Jeg er især vild med muffinstemplet, som jeg nok skal få brugt. Det helt store scoop var dog de kanon fede baggrundsstempler, som Anja havde fået hjem. Jeg købte "kun" 2 stempler, men jeg må sige det var ikke nemt at stoppe ved 2. Jeg kunne sagtens have valgt de fleste på hylden. Jeg vender "frygteligt" tilbage Anja og jeg glæder mig til din netbutik kommer igang om et par uger :-)
Sammen med baggrundsstemplerne købte jeg en akrylklods med håndtag. Den er bare GENIAL!! Jeg synes den er noget lettere at bruge end de almindelige store akrylklodser, som man kan købe til store stempler i 6x6" størrelsen. Den vil jeg helt sikkert blive glad for....og ikke mindst bliver jeg glad for baggrundstemplerne!! Jeg håber snart at kunne få fat i nogle flere forskellige slags :-)))

Udover de "almindelige scrapindkøb på Convention, havde jeg bestilt et toteovertræk, to båndposer og en matchende skraldepose til mit skraldepose stativ (billede kommer senere). Jeg har bestilt det hele hos Pernille Hvidkjær, som bare er genial med en symaskine!! Desuden har jeg fået broderet mit navn på alle delene, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvem de tilhører.
Billederne af Pernilles "værker" er ikke så gode, men hvis du kikker forbi Scrapsisters blog, kan du se dem i brug. Der er billeder nederst i indlægget. De er smarte ikke??
Kærlig hilsen Olivia

3 kommentarer:

 1. Hold da op hvor du har shoppet. Og sikke dejlige ting du har fået med dig hjem. Der skulle da vist være til et stykke tid. hihi.
  Og ingen kan jo være i tvivl om hvis tote-betræk det er. Rigtig god ide.

  Hyggeligt lige at få sagt hej til dig i farten. Og godt du havde navneskilt på, ellers er jeg ikke sikker på, at jeg havde kendt dig.

  God weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Uha, en masse dejlige ting du fik købt. Jeg har også julestjerne-dien fra Marianne Design. Den er købt efter jul, og derfor kun brugt én gang, men jeg er helt sikker på, at jeg bliver rigtig glad for den.
  Smart med den akrylblok, den tror jeg at jeg skal se lidt nærmere på, på et tidspunkt.

  SvarSlet
 3. Fedt stof med blomsterne :-)

  Mvh
  www.etsmukkereliv.blogspot.com

  SvarSlet