søndag den 28. august 2011

Sy, sy og atter sy


I fredags sad jeg og så en masse klip på Youtube og endte med at se videoer om hjemmelavede stofblomster. Det så jo let ud og det måtte jeg da afprøve selv. Jeg gik på jagt i diverse kasser efter stofrester og her er resultatet af mine anstrengelser. De første to blomster er lavet at noget romantisk stof, som er tilovers fra nogle sofapuder, jeg syede engang.
Neden under er det bredt bånd i forskellige afskygninger, jeg har brugt.


Blomsterne her er lavet af filt og de er altså rigtig søde efter min mening. Der skal ikke meget til, for at pifte dem op og de kan blive helt enkle uden særlig meget pynt andet end en brad eller måske en knap. Jeg har da også allerede en idé til et kort jeg skal lave, men det må I vende tilbage for at se ;-)

Jeg havde en lille rest satinstof tilovers efter et sjal jeg har brugt til et bryllup. Det var min mening at det skulle være et rigtig exclusivt gang pynt der skulle på, da jeg synes stoffet "krævede" det. Jeg må sige at jeg ikke er helt tilfreds med resultatet. Det er som om at blomsten ikke ser rigtig ud. Jeg kan ikke helt finde ud af, om der skal et ekstra "blad" på eller den bare er syet skævt sammen. Jeg synes dog alligevel I skulle se den.

Her er de så allesammen:
Idag har jeg været hos Heidi Jensen sammen med Nille Hvidkjær, til en omgang scrap. Jeg havde dog valgt at tage noget stof med til flag. Jeg har nemlig fået en bestilling på 4x25 flag på en flagguirlande, som jeg skal have færdig til den 1. oktober. Jeg har fået 20 gjort færdig, så jeg må vist hellere til at sætte lidt fart på!

Tak for at I kiggede forbi. Kærlig hilsen Olivia

3 kommentarer: