mandag den 10. oktober 2011

Kort fra dimseæsken

I den scrapklub, som Picturing the world har en gang om ugen, deltager blandt andre Susanne. Susanne har en rigtig spændende æske med en masse forskellige stykker karton, malede stempelmotiver, notes papir og meget andet. Æsken har hun med hver gang og den giver anledning til mange spændende snakke og ikke mindst kort og pynt på layouts. Se feks. dette kort ;-) I scrapklubben har vi kærligt døbt den dimseæsken og efterhånden er der flere omkring bordet, som har anskaffet sig en sådan dimseæske. Ligeså har jeg. I min dimse æske lægger jeg de blomster jeg har farvelagt, ting jeg har punchet ud, men ikke fået brugt, motiver af diverse ting fra nettet (vintagebilleder m.m)

Ved hjælp af min egen dimseæske har jeg lavet nogle kort. Jeg har blandt andet brugt noget notespapir, som oprindeligt har været i denne æske:


I æsken har dette papir haft "hjem" inden det kom i dimseæsken:


Ved at halvere papirstykkerne, har jeg fået lavet disse kort. Kortene måler ca. 10x10cm, alt efter hvad der passer bedst med notespapiret.
Det har været nogle lette kort at lave og var rart, at udfordre sig selv til kun at bruge ting fra æsken. Så kom endelig igang med at lave en dimseæske. Så slipper du måske også for at slæbe så mange ting med, næste gang du skal til et scrap arrangement :-)))

Kærlig hilsen Olivia

4 kommentarer:

 1. Det var da en gevaldigt god ide med sådan en dimseæske!! Det må jeg vist hellere have på én af to-do listerne herhjemme!
  Og sikke nogle søde kort - jeg har ALT for mange af de der stykker papir liggende, genialt at dele dem på midten og bruge til kort! Tak!

  SvarSlet
 2. super god ide med den dimseÆske..

  SvarSlet
 3. Smart ide : ) den skal da afprøves, mine "dimser" ligger over alt tihi
  Søde kort : )

  SvarSlet
 4. Min dimseæske roder lidt pt men det er en GOD ide. Jeg har en juleæske og en almen æske. GOD ide med de der journaling papirer på kort. TAK for den ide.

  SvarSlet