fredag den 11. maj 2012

Konfirmationskort til pige

Dette er endnu et af de kort, som jeg fik lavet i lørdags. Jeg havde egentlig tænkt mig det skulle være et konfirmationskort, men da jeg ikke har en konkret bestilling på et sådant kort, skal det blot i kortkassen. Jeg synes derfor det ville være ærgerligt at sætte stempel på med "til konfirmanden".

Jeg har for første gang valgt at bruge en hæklet....tja, hvad er det lige den hedder?? og jeg synes selv det ser super godt ud. Jeg tror dog ikke umiddelbart jeg vil gøre det igen, da det føles som noget af en gang frås. Det flotte arbejde på et kort, som skal bruges på en konfirmand. En, som måske ikke engang vil værdsætte det? Uh...det er ikke godt at tænke på. Måske skulle jeg bare gemme kortet og nyde at give det til en, som jeg med sikkerhed ved vil værdsætte det ;-)

Jeg er ikke så god til at skrive, hvilke materialer jeg har brugt - jeg glemmer det simpelthen - men denne gang kan jeg lige gøre en undtagelse. Fuglen er en Stampin´ Up punch, kjolen er fra min Silhouette, papiret er fra Maja Design og så har jeg embosset fuglen.

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

N.B
Frk. Toft spurgte i mit indlæg med pastelfarvet kort, hvor jeg havde de vintage billeder fra. Jeg kan ikke huske lige præcist, hvor de billeder er fra, da det er længe siden jeg har printet dem ud. Jeg har dog adskillige links på min Pinterest konto, som jeg af og til bruger. Så kik blot forbi dér ;-) Du skal finde boardet, som hedder "Printables Vintage pictures".

7 kommentarer:

 1. Sikke da et smukt kort.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Sikke et smukt kort du har lavet. Forstår godt dine betænkeligheder med servietten, har selv en hel masse som jeg næsten ikke nænner til at bruge.

  SvarSlet
 3. Det er bare SÅ smukt det kort. Så jo noget af det blive til i lørdags! Kan godt forstå du ikke syntes det skal ende et sted, hvor det ikke bliver værdsat. Heller ikke med det arbejde du har lagt i det.
  Du må have en rigtig god weekend, ses vi på tirsdag?

  SvarSlet
 4. Wow det er flot - nej det er det ikke, det er smukt :0) er vild med det hæklede, det gør noget godt for det færdige resultet, som fx udstasede papir ikke ville have gjort...
  Kan sagtens forstå at du er ked af at give det til en som ikke vil sætte pris på det. jeghar set selv på samme måde, hvis jeghar nørklet med noget som jeg selv er tilfreds med.
  God weekend

  SvarSlet
 5. Det er et meget smukt og elegent kort.
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare super elegant.

  SvarSlet
 7. Det er så smukt det du har lavet :)

  SvarSlet