torsdag den 10. maj 2012

Pastelfarvede kort

Jeg var jo til International Scrapbooking dag hos Picturing the world i lørdags. Hjemmefra havde jeg pakket til at skulle lave en masse pastelfarvede kort. Det blev til hele 3 kort! Hvad er det lige der sker, når jeg er ude? Vi havde 12 timer til at være kreative!! Ok, vi havde spisepauser og jeg var et par gange i butikken, men alligevel??? Det er da utroligt ;-) Nå, men jeg må jo bare erkende at jeg snakker mere, end jeg får lavet...hi hi hi...hvovedsagen er vel også at jeg hygger mig.


Dette kort er lavet efter en af de skitser, som Anja havde lavet til os. Normalt er jeg ikke særlig vild med at deltage i konkurrencer og sidst jeg deltog i en, var ved den første Scrapbooking Convention i november 2005! Jeg er ikke særlig vild med at skulle scrappe på tid, men jeg tænkte at jeg da nok skulle kunne nå det på 12 timer ;-) Især når skitsen var én, som ret hurtigt gav mig en idé til hvordan jeg skulle løse den. Jeg vandt desværre ikke, men det er også ok...jeg har ikke mistet modet til at deltage en anden gang. 
Jeg var så heldig at kunne låne Gittes borderpunch til den bord, som er forneden. Den er altså bare SÅ flot er må vist hellere komme på ønskelisten. Jeg var så heldig at sidde ved siden af Hanne og Linda, som havde kørt langvejs fra, for at være med til dagen. De lavede nogle flotte kort, men desværre kender jeg kun Hannes blog og du skulle ta´og kikke forbi :-)

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia

16 kommentarer:

 1. Dit kort er bare så flot, du har ret den border punch er flot, måske jeg skulle presse den ind på min ønskeliste.
  Hvad?! Vil det sige, jeg nåede mere end dig?! Jeg som normalt aldrig får lavet noget på vores "normale" scrap-aftner. Nå det må være fordi jeg ikke snakkede så meget som dig, hihi. Well jeg er stadig imponeret over jeg nåede 5 kort og jeg syntes ikke jeg skyndte mig. Der kan man bare se, sommetider bliver man overrasket!

  SvarSlet
 2. Sikke et smukt kort. Ja den borderpunch skal da også på min ønskeliste.

  SvarSlet
 3. Super flot og romantisk kort med skønne detaler

  SvarSlet
 4. Åh...hvor er det sød og romantisk ;-) Vær ikke ked at du ikke fik lavet så meget. Min minus-rekord er 4 kort til OSH på en hel weekend til Scrap´a´mania ;-)

  SvarSlet
 5. Hi hi ... jeg kender godt der der med at tiden bare bliver væk når man er afsted. Men WAUW et lækkert kort du har fået lavet - hvor er det bare total flot!

  SvarSlet
 6. Hvor er det et smukt og romantisk kort med skønne detaljer.

  SvarSlet
 7. Rigtig smukt kort : ) kender det alt for godt, jeg kan være afsted en hel weekend og komme hjem med et enkelt kort tihi..
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 8. hvor er det en rigtig flot og romantisk kort

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er det et flot kort, hvor har du billederne fra søde? Knus Mie

  SvarSlet
 10. Et nydeligt og fint kort i sarte farver...

  SvarSlet
 11. Det er et smukt kort.
  Og det lyder som en hyggelig dag!

  SvarSlet
 12. Wow, et lækkert kort!!
  Jeg snakker også mere end jeg scrapper, når jeg er sammen med andre - og suger inspiration til mig :) Jeg er vild med den borderpunch og investerede i den for ikke så længe siden :D

  SvarSlet
 13. århh super sødt kort lige min stil, og den borderpunch er bare lækker.dejligt du fik snakket ti hi..det er jo osse en stor del af "festen"

  SvarSlet
 14. Et super flot kort. Jeg har det som dig. Får ikke lavet ret meget, men suget en masse inspiration til mig samt snakket og hygget optimalt.

  SvarSlet
 15. Hvor er det et smukt og romantisk kort, så fint og skønne sarte farver, rigtig flot lavet:)

  SvarSlet
 16. Smukt kort .- elsker den effekt med 3 d puderne det giver sådan en dybde... SMUKT :)

  SvarSlet