lørdag den 16. juni 2012

Stationary Box til svigerinde


Jeg er netop hjemkommet fra en surprise fødselsdag for min svigerinde. Dette er den gave, som jeg gav hende. Jeg havde en idé om at købe noget tøj til hende...eller et gavekort til en tøjbutik, men var slet ikke sikker på, hvor hun handlede tøj. Så kom jeg i at tanke om, at hun altid er sød til at bestille kort hos mig. Så derfor skulle hun da have nogle kort til at starte med og så kom ideen til en Stationary Box, som jeg også kunne bruge til at gemme nogle penge i ;-) så de ikke skulle ligge i en kedelig kuvert. På den måde kunne hun købe sig lige det hun ønskede sig.


Hun har altid været så taknemmelig, når jeg har lavet noget til hende og denne gang var sørme ikke nogen undtagelse. Hun blev rørt over al den opmærksomhed og alle de hilsner og gaver hun fik. Det er rørende, at nogen stadig kan blive SÅ rørt over lidt opmærksomhed. ;-) 
 Således ser boxen ud på bagsiden.

 Når sløjfen er fjernet og låget er taget af, åbner boxen helt af sig selv og man kan se den lille adressebog, den lille lomme til frimærker og pennen, som jeg havde monteret.
 Jeg har valgt at bruge noget at det fantastiske flotte papir fra Maja Design og jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg havde koordineret papirets farver med farverne på pengesedlerne...men ak nej ;-)
 Jeg lavede 4 kort, som havde størrelsen 12x13cm og jeg forsøgte at ramme farverne i boxens papir, så det hele kunne hænge sammen. Desværre har jeg en "vanilla krise" (har ikke mere af det cremefarvede papir med navnet Vanilla) og måtte ty til lidt orange papir. Jeg synes nu sagtens det kunne gå.
 Her er et af de store kort i nærbillede. Tillykke stemplet købte jeg hos Krimalot, da jeg var til scrap dér onsdag aften. Bladstemplet er fra Picturing the World og er embosset med en sart lyserød embossingfarve. Der er så smart at bladstemplet kan fåes i 2 forskellige størrelser. Stor og lille, som jeg har brugt på disse kort.
 Disse kort lavede jeg i størrelsen 8x8cm og i det ene hjørne har jeg embosset det lille gren med blade på. Jeg synes det blev super sødt, at det hele hænger sammen på den måde.

Jeg har rigtig længe haft kik på denne æske og jeg må indrømme at jeg troede den ville være svær at lave...men ak...endnu engang har jeg taget fejl og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg prøver at lave den.
Har du fået blod på tanden, så har jeg brugt en kombi af denne og denne tut.

God fornøjelse!

Tak for at du kikkede forbi. Kærlig hilsen Olivia 

16 kommentarer:

 1. Hvor er den flot, lækker og gennemført!

  SvarSlet
 2. Woww det jo virkelig gennemført!
  Det ser vildt godt ud... :)

  SvarSlet
 3. Er du bims hvor er det en lækker gaveide! Din kortboks er superflot. Smadderlækkert pyntet og der er bare kræset for det hele. Det er da ikke så underligt den vakte glæde.
  Tusind Tak for TUT - den vil jeg helt sikkert forsøge mig med - den er genial.
  Forsat god weekend.

  SvarSlet
 4. Jeg er også vild med den æske, har set den før et sted, men nu vil jeg huske hvor tutten er, supertak l!

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er den flot. Jeg har også kigget lidt på den tut. Den må prøves en dag. :-)

  SvarSlet
 6. sikke en lækker gave, og så flot udført, rigtig godt at det hele matcher.
  Jeg har selv haft øje på den box med ved ikke rigtig hvem jeg skulle give den til ;o)

  SvarSlet
 7. Kan kun sige; WAUW..!!! Super flot, lækkert og totalt gennemført..! :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare så super flot og gennemført ned til mindste detalje. Kan godt forstå din svigerinde blev glad for den.
  Super lækkert papir og det stempel er rigtig flot.
  Jeg syntes stadigvæk, der er lidt lang tid til august!
  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 9. Ej, hvor er den da bare helt fantastisk flot lavet - supergodt arbejde :-D

  SvarSlet
 10. wow hvor er den gennemført og smuk,
  så godt lavet.

  SvarSlet
 11. Jeg stemmer i... SUPER gennemført og meget flot pyntet. Nu er jeg da også nød til at eje det store blad stempel. God søndag

  SvarSlet
 12. Er du vimmer, for en lækker æske med det flotte indhold.
  Så flot og totalt gennemført gave - jeg kan da godt forstå hun blev glad og rørt.
  Tak for tutten, den gemmer jeg lige.

  SvarSlet
 13. Jeg var så glad for den gave. Den står så smukt på min skænk, så alle kan se hvor flot den er. Blev super glad for den og meget bedre end et stykke tøj.
  Tusind tak.

  Knus din svigerinde

  SvarSlet
 14. Hi hi hi...altså kære svigerinde ;-) Den var jo blot en æske jeg lavede, så der var et sted jeg kunne putte pengene til tøjet i ;-) Dejligt at du er glad for den :-)

  SvarSlet
 15. Hi hi hi...altså kære svigerinde ;-) Den var jo blot en æske jeg lavede, så der var et sted jeg kunne putte pengene til tøjet i ;-) Dejligt at du er glad for den :-)

  SvarSlet