fredag den 22. juni 2012

En dejlig dag med en god veninde.

Findes der noget bedre end en rigtig god veninde? En man kan betro sig til og én som kun víl dig det bedste? En du altid kan regne med og en der aldrig svigter, når det bliver svært? Hende, som du kan tale med, når verden bliver svær og andre behandler dig unfair og ikke er dem de giver sig ud for at være? Kort sagt en total sikker og tryg havn! Jeg er så ufattelig heldig, at have et par stykker af den slags. Nogle gange fatter jeg ganske enkelt ikke, hvor fantastisk det er!

Normalt skriver jeg ikke om private ting herinde, men idag vil jeg gøre en undtagelse. Jeg har haft en hel fantastisk dejlig dag i selskab med en god veninde, som havde fødselsdag igår. Vi havde aftalt at skulle spise brunch på Café Olivia (where else ...hi hi..) og derefter skulle vi i en smykkebutik, så hun kunne vælge sig en ring. I flere år har hun ønsket sig en ring i fødselsdags/julegave, men dem hun kunne lide, lå en del udenfor min økonomiske "formåen". Den sidste tid har jeg imidlertid brugt på at spare sammen og jeg havde fortalt hende, at hun skulle med i smykkebutikken, så hun kunne vælge lige den ring hun kunne tænke sig. Det skulle være hendes fødselsdagsgave/venindegave.

Okay...hvad er lige en venindegave? Det er en ting, som jeg opfandt da jeg ønskede at sige tak for hendes venskab. Vi har været veninder i snart 23 år og har oplevet mange sjove, gode, triste og hårde stunder sammen. Imidlertid har det været hende, som har måttet være den stærke af os to det sidste lange stykke tid. Jeg har været sygemeldt igennem længere tid med stress, depression og har for nyligt også kunnet tilføje angst til listen. Min kære veninde har hele tiden stået ved min side og kæmpet for at jeg ikke gav op eller fik andre dumme ideer. Hun har ganske enkelt bidt sig fast i min ankel og har nu fået tilnavnet "den stædige terrier". Et navn, som hun mener er et kompliment ;-)
At have en veninde som hende, er ganske enkelt uundværligt!! Derfor skulle hun have en hel speciel gave, som kunne sidde på hendes finger og minde hende om, at hun er noget helt specielt.

Til gaven havde jeg selvfølgelig lavet et kort:

Det er lavet lige efter hendes smag...enkelt og uden for mange krummelure ;-) I kortet havde jeg skrevet følgende:

 Dette var så den ring, som hun valgte. Den er designet og lavet af Claus Jensen, som er en lokal kendt smykke og skulptur designer. Han laver unika smykker, som sikre dig at ingen anden har en ring magen til.
 Og her er hun så: Min fantastiske, dejlige og skønne veninde Hanne!! Tusind tak for en dejlig dag i dit selskab, kære Hanne.
Tak for at du kikkede forbi og jeg kan kun anbefale at sende en lille hilsen til DIN hjerteveninde ;-)
De kærligste hilsner fra Olivia

11 kommentarer:

 1. Tak fordi du delte dette skønne indlæg og til lykke med at I to veninder har hinanden - det er guld værd at have et menneske der har kendt en i så mange år og som kan tåle ens selskab også "when the going gets tough". Utroligt smuk ring. Mange tanker og hilsner til dig "moster O".

  SvarSlet
 2. Woww hvor må det bare være HELT fantastisk at have et venskab der har varet så mange år, hvor man virklig kender hinanden og har været der i med gang og modgang med hinanden.. Hvor er det bare smukt skrevet...
  Mit længste venskab er nok 5 år år men det har været sådan on/off pga afstand også... Men ok er også kun 27.. Men det må alligevel være helt fantastisk... Tak fordi du delte historien med os :)

  SvarSlet
 3. Tak fordi du deler denne helt personlige ting med os.
  Det er dejligt at vide lidt mere om dig, end at du er en dygtig scrapper....
  Det lyder virkeligt som et venskab der kan klare alt. De ting du har været/er igennem kræver en sand ven, der hjælper og holder ud, når man bliver ramt som dig.
  En smuk tanke med den ring - og hvor er den flot - og unik. Tænk at eje en ring, man har fået på den måde.

  Fortsat god bedring med helbredet....Jeg lover dig: Man kan komme ud på den anden side - men det tager tid. (kender turen)
  Rigtig god weekend og kram til dig. Annette

  SvarSlet
 4. Sikke et skønt indlæg og tak fordi du turde dele med os (jeg havde ikke "turde")
  Det er et rigtig flot og sødt kort og sikke en smuk hilsen til din veninde. Gaven til hende er også utrolig smuk.
  Rigtig god bedring og at du snart kommer "sikkert" over vejen, men husk det tager tid og tålmodighed.
  Rigtig god weekend.
  Knus

  SvarSlet
 5. rigtig flot og dejligt kort og sødt brev ja gode veninder hænger jo ikke på træerne så vi skal værne om vores venskaber. tak for at du delte denne personlige hilsen
  hav en god sct Hans

  SvarSlet
 6. Jeg bliver helt rørt. Jeg sidder her med tåre i øjnene.
  Flot skrevet og fantastisk med sådan et venskab!
  Tak fordi, vi måtte læse med.
  God weekend.

  SvarSlet
 7. Sikke et smukt indlæg, tak fordi du deler det med os. Sikke en flot ring, din veninde har valgt, det er virkelig et dejligt minde. God week-end og Sankt Hans.

  SvarSlet
 8. Tak for et dejligt indlæg. Det er guld værd at have sådan en veninde.Flot gave og kort.

  SvarSlet
 9. Åh, hvilket skønt indlæg!!
  Det var dog så smuk en gave, du har foræret din veninde - og lyder som om i to har et fantastisk venskab.

  Jeg er også heldig at have et par meget lange venskaber bag mig (tilbage fra skoletiden i 70'er).

  Længe leve veninder!! og 1000 tak til dig for dele så gavmildt af dit privatliv.

  Knus :)

  SvarSlet
 10. Hvor er det en både trist og sødt historie. Hvor er det trist at du skal igennem alt det
  (har selv været der)med det er helt sikkert, at bagefter ved man hvem ens veninder/venner er.
  Utrolig flot ring og kort:)
  God vej opad, der er skønt når du er der op og du vil helt sikkert nyde tilværelsen på en mere intens og positiv måde, da det jo er de små ting i hverdagen, der betyder så meget, hvis ikke de fungere, så er der intet der fungere
  Kram Jette

  SvarSlet
 11. Ja længe leve hjerteveninder, jeg håber du kommer godt ud på den anden side igen. Kram

  SvarSlet