torsdag den 11. oktober 2012

På med vanten

Så sker det endelig!! Nu kommer der lidt nyt hjemmelavet guf på min blog. Det er vist lidt længe siden der sidst har været nogle kreative indlæg af den hjemmelavede slags. Jeg vil gerne vise et par Donna kort, som jeg har lavet på det sidste. Det første er en Lego mand, som jeg skulle bruge til min nevøs fødseldsdag. Jeg har ikke kommet så meget pynt på kortet, da jeg synes det er pænt nok i sig selv. Det er dog blevet til et rundt tillykke stempel og en enkelt stjerne brad.

 Papiret med stjernerne er fra Jillybeansoup.
 På Convention fik jeg indkøbt de sidste nye Donna skabeloner og deriblandt var der en vante. Hos scraphouse.dk havde jeg fundet noget imiteret pels, som jeg købte en meter af og tænkte at det nok kunne bruges til et eller andet. Det blev så på dette vantekort...helt oplagt synes jeg selv ;-)
 Papiret er fra Authentique serien "Journey" og jeg er vild med de tyrkise farver, som jeg sagtens synes kan gå til nogle "frost julekort".
 Jeg har pyntet kortet med lidt bling og en iskrystal med blålige bling sten. Jeg har været på jagt efter disse iskrystal brads i lang tid og har haft dem i lang tid, men nu kunne jeg godt overvinde mig selv og så få dem brugt. Har du ikke også ting, som du bare ikke kan få dig selv til at bruge?? Det har jeg ihvertfald og det er jo ikke heldigt, hvis "man" har for meget af den slags ;-)
Jeg er rigtig glad for min Lego mand og specielt for vanten. Jeg må dog indrømme, at jeg af og til tænker på, at det er lidt for nemt at lave Donna kort. Jeg mener...formen er bestemt på forhånd og der kan sjældent jeg kan gøre mere ved kortet, da ret meget ekstra pynt, vil se alt for overpyntet ud. Men når jeg så får lavet et kort, som feks vanten her, så dropper jeg de tanker. Papiret, pynten, syningerne og selve det færdige look skal jo se godt ud for at kortet er vellykket. Så jeg fortsætte troligt med karton, nål og tråd og forsøger at gøre hvert Donna kort specielt.

Tak for at du kikkede forbi og ikke mindst tak for alle de søde kommentarer!! De varmer her i efterårskulden ;-)
Kærlig hilsen Olivia

19 kommentarer:

 1. Søde, søde kort ... især er jeg VILD med vanten :) Dejligt anvendeligt her til jul ... Håber vi snart ses igen :) Ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Jeg synes da også du skal fortsætte med Donnakort. De er bare for lækre.
  Flotte kort du har lavet

  SvarSlet
 3. Fantastic creation Olivia^_^
  Beautiful shape and lovely papers and dies^_^
  Big hug my friend,
  Sonia

  SvarSlet
 4. Super søde kort, især er jeg vild med vanten den er bare fantastisk.

  SvarSlet
 5. Rigtig flotte kort, jeg er helt vild med vanten :) rigtig god aften.

  SvarSlet
 6. Rigtig lækre Donna kort du har lavet... er da også helt vild med vanten... hi hi...

  SvarSlet
 7. Super flotte kort du har lavet, vanten waw

  SvarSlet
 8. Super søde kort du har lavet.
  Du skal da bare fortsætte med dem. :-)

  SvarSlet
 9. Hej søde
  uh ha den vante er da for lækker - papiret er da perfekt til vanten. Uden at det bliver for nuttet.
  knus

  SvarSlet
 10. Super søde kort, jeg er vild med vanten. Jeg kender slet ikke de Donna kort, vil du på et tidspunkt vise et billede af en skabelon, jeg kunne godt tænke mig at se hvordan den ser ud, jeg syntes også du skal blive ved, de er rigtig fine.

  SvarSlet
 11. Det er godt at du er på banen igen. Meget søde kort og den pels giver da en super lækker og elegant effekt.

  SvarSlet
 12. Sikke en god ide, med pelsen :-). Flot papir og perfekt til vin terkulden :-).

  SvarSlet
 13. Du skal endelig blive ved med dine Donna kort - for du laver dem så smukt.
  Din Legomand er jo helt perfekt til en knægt. Og Vanten er så flot. Jeg er vild med dit imiterede pels - det SKAL jeg da have også *G*
  Så hyggeligt at snakke med dig på Convention - jeg håber du er helt ovre dit Penicillin halløj nu.
  God weekend.
  Knus

  SvarSlet
 14. Super lækre kort begge to, men det med vanten er nu noget helt særligt i disse flotte farver og papirer... så fint pyntet.
  God weekend til dig

  SvarSlet
 15. Selvfølgelig skal du lave Donnakort, du er jo vild god til at lave dem. Hvis ikke man laver syningerne rigtig, så ser det faktisk ikke særligt pænt ud.
  Du er så god til de syninger og så ved du lige, hvad der skal på af pynt, uden det bliver for meget.
  Din Lego mand er så fin og din vante er så smuk......Det er faktisk dine Donnakort, der er oversag til, at jeg fik prøvet at lave Donnakort:) Ja igen igen har du inspireret mig:)

  knus

  SvarSlet
 16. Wauw rigtig flotte kort :)
  Min søn herhjemme ville elske Lego manden :P

  SvarSlet
 17. Det er nogle superfine Donna kort, du har lavet.!

  SvarSlet
 18. SKØN LEGO mand og fantastisk flot vante. Hatten af for dine Donnakort - jeg er vild med dem - men det med syningerne holder mig lidt tilbage. Måske til nogle FÅ udvalgte kort hvor jeg ved modtageren ville sætte pris på det. =0)

  SvarSlet
 19. Hvor er det flot, hvordan har jeg kunne overse det, godt jeg lige tjekkede SS. knus morkaren.

  SvarSlet