tirsdag den 9. oktober 2012

Den 15. Scrapbooking Convention

Jeg har været til den 15. Scrapbooking Convention i lørdags og det var fantastisk, som det altid er!! Jeg fik hilst på en hel masse af jer og det var bare SÅ hyggeligt at se jer alle igen!! Og ikke mindst tak for alle de søde kommentarer til mit helbred, det varmer jo altsammen. Jeg kan iøvrigt fortælle at det stadig går godt og jeg får de sidst prøver taget på onsdag og så håber jeg skisme det er slut med det her show!

Jeg har været med til alle de Scrapbooking Conventions der har været afholdt, men jeg kan forstå på Heidi Jensen, at man ikke får en "Hopla nål" før den 20. eller 25. Convention...lol... Så jeg må jo bare møde op de næste 5 til 10 gange. Jeg er dog ret sikker på, at jeg ikke bliver svær at overtale ;-)

Denne Convention var en anelse anderledes, da jeg faktisk kun fik hentet mine forudbestillinger. Og dem ved vi jo alle, ikke tæller med i den samlede regning for dagen....*G* Så udover en blok og et stempel fra Kreative fornemmelser, har jeg ikke handlet....hi hi hi...ok, jeg havde da lidt mere med hjem. Jeg har dog ikke taget billeder af mine indkøb, men så er det jo godt vi har Google ;-)

 Jeg har købt denne die fra Cheery Lynn "Mini fanciful flourish". Jeg har den store die af samme udseende, men måtte have denne lille die, da den bare er så cute! og selvfølgelig anvendelig til kort m.m
 Dette stempel er fra Hero Arts og hedder "Clouds". Jeg har lånt stemplet en masse gange af Stine, men da Kreative fornemmelser havde minus 25% på stempler, så måtte jeg eje det selv.
Desuden købte jeg denne embossingfolder, som er fra Cuttlebug og kaldet "Script". Den glæder jeg mig til at få brugt.
Denne borderpunch fra Martha Stewart har jeg længe haft kik på, men nu skulle det være. Den hedder "Floral Vine".

Jeg har også købt andre ting, men har ikke lige billeder af det. Tape, filt, magneter, papirlommer fra Cropper Hopper, glitterkarton fra Picturing the World, papir fra Authentique(den tyrkise collection, som vil blive rigtig god til julekort), en meter imiteret hvid pels (er spændt på at få det brugt), Kaiser Crafts Storage Pockets til mine stempler, clear og denim embossing pulver og så kom der lige nogle meter af noget blomster bling bling i tasken. Til trods for alle disse dejlige indkøb, så har jeg faktisk kun købt for det halve beløb af, hvad jeg plejer. Det kan åbentbart betale sig at have smerter i benene, så man bliver siddende lidt mere på sin plads....hi hi hi... Det er ikke nu jeg skal nævne de indkøb jeg foretog før Convention, vel? hi hi hi...Hurra for internettet ;-)

Jeg har jo ikke haft nogle kort på min blog i en periode, men regner med det vil ændre sig i den kommende tid. Jeg arbejder ihvertfald på nogle Donna kort, som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg er så godt som tilbage i mit gamle tempo og har da også lige været på en blog-rundfart. Sikke en masse skønne ting I har fået lavet den sidste tid.

På snarligt gensyn. Kærligste hilsner fra Olivia

10 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at det går fremad med helbreddet. Jeg er bare så glad for alle de ting jeg vandt i din blog candy. Har virkelig brugt meget af det, men har ikke kunnet blogge alle de julekort jeg har fået lavet. De er jo til fødselsdagsgruppen og til familien, så det må vente. Lyder til at du har haft en dejlig dag i Middelfart og har gjort dig skønne indkøb.

  SvarSlet
 2. Ja det var en dejlig convention (igen!) med skønne mennesker og nye behov i overflod ;)
  Nej jeg kommer desværre ikke idag - har en bioaftale med min mand *ss* men jeg håber på næste tirsdag ...?
  Fortsat god bedring - det ser heldigvis ud til at gå i den rigtige retning :D
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. ohh la la super fine sager, jeg har osse den swirl og den skønne store punch er min venindes men vi deler.. super gode ting. Jeg har aldrig været til convension i middelfart men det lyder til at være en lige så go dag som den man får i roskilde

  SvarSlet
 4. Dejligt at det går bedre med benet, så kan du jo snart løbe rundt til butikkerne igen.

  Hyggeligt lige at få hilst på dig, og det ér nogle fantastiske flotte kort du hR gang i.. Tihi jeg har nemlig set dem.

  SvarSlet
 5. Tak for din søde kommentar Olivia, og nej jeg tror ikke du kan bruge VC ruller, de er for tykke og for "bløde" men hvis du ikke kan finde nogle af pap så kunne du måske bruge stykker af en rundstok, de behøver jo ikke være hule. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. waw 15 gang, bare det var mig.....jeg har aldrig være der:(
  glæder mig til at se dine donnakort, du er super god til at lave dem også dem:)

  Hvis du går ind i Silhouette online store og søder på "fusca-bug", så finder du den folkevogn jeg har lavet......jeg syntes der er flere 100 skærefiler jeg kunne bruge lige nu og her, men jeg tager en 5-6 stk om ugen, de skal jo helst prøves også:)
  Og så har jeg hentet en del gratis skærefiler på blogge, hvor de er gratis:)

  Knus Jette

  SvarSlet
 7. Det lyder som et dejligt crop og ikke mindst skønne indkøb!!!!!
  God bedring.

  SvarSlet
 8. Oh my lovely friend;i'm happy because you are happy^_^
  You bought a lot of wonderful things^_^
  Now I'm look forward to see your fabulous creations my friend^_^
  Big mountain of hugs,
  Sonia

  SvarSlet
 9. Skønne ting du har købt og den punch er da hel fantastisk.

  SvarSlet
 10. Skønne ting du fik med hjem - også de ting du ikke omtaler...haha.
  Og så dejligt at du kunne være med igen. Jeg tror faktisk, jeg har mindre med hjem denne gang end dig. Jeg MÅ ikke samle mere til huse inden der er brugt noget af det gamle. Vi skulle jo nødig til at bygge til.....
  Den MS du købte ville jeg godt have haft med hjem, men jeg fandt den ikke. Nå, så er der noget til næste besøg i en butik. Den er bare så flot.

  Godt det går den rigtig vej med bentøjet, for det er bestemt ikke sjovt det der. Og det kan være langvarigt og besværligt.

  Vi ses til næste convention - om ikke før.

  SvarSlet