lørdag den 15. juni 2013

Jeg trænger til farver!!

Idag har jeg desværre måttet sige et endeligt farvel til et fantastisk menneske, som desværre tabte kampen mod kræften. Det var hårdt. Jeg har heldigvis ikke været til mange begravelser i mit liv, men denne var speciel på mange måder. Kirken var fuld af mennesker, præstens prædiken og tale var personlig og rigtig god. Vi var mange, som havde svært ved ikke at græde og desuden føle det hele var unfair. Unfair, at et så dejligt og hjertevarmt menneske skulle gå bort, i så ung en alder. Heldigvis var vi et par stykker, som fandt sammen bagefter og snakkede om livet, døden og ikke mindst, talte vi om det menneske vi nu havde sagt endeligt farvel til og som altid vil have en plads i vores hjerte: Du er ikke gået bort, blot gået i forvejen ;-)
-----------------------------------------------------
Nu synes jeg så, at det er tid til lidt farver og glæde, så livet kan fejres på bedste vis. Jeg vil derfor vise den næste stak af Donna kort, jeg har lavet. Det blev til en hel pæn stak af basketstøvler og i rigtig mange festlige farver og mønstre.
 Her er et fælles foto af de 14 basketstøvler jeg har produceret.Det er utroligt, så forskellige udtryk man kan frembringe, blot ved brug af forskellige farver papir. Nu er der 63 Donna kort tilbage, som jeg mangler at vise ;-)

Tak for at I kikkede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

13 kommentarer:

 1. Hvor er de pragtfulde, hver og en af dine farverige "støvler" ;)
  Sikke et arbejde.
  Begravelser kan være hårde, men er altid ekstra svære at komme igennem, når det handler om et yngre menneske, en særlig person, som tilfældet var for dig i dag. Hvor var det en sød kommentar du sluttede af med -den vil jeg forsøge at huske.

  SvarSlet
 2. Nej Olivia, du trænger et klem,
  kh Dorte

  SvarSlet
 3. Trist start på dit indlæg! Begravelser er aldrig rare at skulle til.
  Sikke mange fantastiske kort du har lavet! Det er jo helt vildt.
  God Søndag.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Altid trist at sige farvel med godt at I fik sagt farvel på en ordenlig måde... har desværre selv sagt farvel til flere som gik bort i en for ung alder... både selvforskyldt og flere som tabte til sygdom, ulykke mm...
  Men godt man så har mange gode minder...

  Super flotte Donna kort... hold da fast... c",)

  SvarSlet
 5. Den forbandet kræft!!!! og vejen til kirken er altid ekstra tung når det er et alt for ungt menneske der må opgive kampen og gå i forvejen!!!
  Jeg er endnu en gang dybt imponeret over alle dine Donna kort og disse er bare så skønne ;O)

  SvarSlet
 6. Uha en hård ting du har været igennem i dag. Nogen gange er det også så hårdt, netop fordi vi bliver mindet om vores egen udødelighed.
  Superflotte kort igen, igen. Jeg fatter ikke hvordan du når alle de fantastiske kort. Du er utrolig.
  Kærlig tanke og klem til dig. Annette

  SvarSlet
 7. En begravelse er aldrig rar - godt I var nogen der kunne finde sammen bagefter.

  Søde støvler - god variation

  God søndag

  SvarSlet
 8. En begravelse er altid trist... godt I fik snakket sammen bagefter og hvor er det en sød kommentar du slutter af med.
  Super skønne støvler du har kreeret i flotte papirer

  Ha en god søndag

  SvarSlet
 9. Supper flotte støvler du har lavet.

  SvarSlet
 10. Det er altid trist at sige farvel.
  Super flotte støvler du har lavet.

  SvarSlet
 11. Det lyder som præcis den afslutning en begravelsesdag skal have - at man mindes den man har mistet og får talt sammen med andre der også kender personen. Møgsygdom er hvad det er - og det kan ikke gå hurtigt nok med at finde en endnu bedre behandling så flere vinder over den.
  Jeg bøjer mig i støvet for alle dine skønne basketstøvler - tænk hvis man kunne få dem som rigtige støvler også - så tror jeg salget af Basketstøvler ville stige. =0)

  SvarSlet
 12. Super fed Donna kort du har lavet, - utrolig smukke.
  Held og lykke med de næste 53 stk.
  Knus

  SvarSlet