lørdag den 8. juni 2013

Sommer og studenter

 Det er sommer og inden alt for længe ser vi de glade studenter alle vegne. Det er virkelig et dejligt tegn på sommer! Jeg har da også været nødt til at lave min stak af studenter kort. I første omgang er det blevet til 5 røde og 5 blå. (et blå er dog allerede væk) Jeg ved godt at huerne findes i en masse andre farver, men jeg har valgt at lave de to mest traditionelle...omend jeg er sikker på, at der vil være nogle, som mener at den blå HF hue ikke hører til her ;-) Sådan har jeg det med den lyserøde til frisører, grønne, gule og hvad der ellers snart findes. Jeg synes lige I skal se et nærbillede af den ugle, som jeg har sat på mine studenterhuer ;-) Er den ikke cute? Den er lavet med en punch fra Stampin´Up og øjnene på nogle af huerne er de der bevægelige af slagsen ;-)
I mit sidste indlæg, var der en som spurgte til mine mange Donna kort og om jeg havde syet dem allesammen? Ja, det har jeg og de er sørme syet i hånden også...hi hi...Skal det være så skal det være, ikk´? Nu har I set 10 huer og 6 slips af Donna slagsen....så mangler jeg kun at vise 77 stk...hi hi...Ja, jeg er vist lidt tosset til tider ;-) Nu skal jeg dog i værkstedet for at lave et kort til Annette...gad vide om jeg kan huske, hvordan man laver andet end Donna kort??...hi hi hi..

Tak for at I kiggede forbi og tak for alle de dejlige kommentarer i mit sidste indlæg. Jeg værdsætter hver eneste af dem!
Kærlig hilsen Olivia

21 kommentarer:

 1. Du er en sand mester -også til Donnas kort:) glæder mig til at se de sidste 77 ;) det kan du ikke true os med:) glæder mig også, at du er på værkstedet for at lave fødselsdagskort til aka ;)kunnedu måske lave en tut på de ugler,for de er da geniale og perfekte til de smukke unge og håbeFULDE studenter?
  Tak, for gode ideer:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karin.
   Uglen er lavet efter en punch, så du skal blot anskaffe dig den fra Stampin Up sælger (se facebook grupper med scrapsalg)og så gå igang med at punche delene ud ;-)

   Slet
 2. Du er altså utrolig. Hvor er de huer bare flotte.
  Du gør tingene grundigt, og springer ikke over hvor gærdet er lavest. Jeg ville blive træt bare ved tanken om at skulle sy så mange sting.
  Jeg modtager da gerne et hue-kort, hvis du ikke kan andet....haha.
  Skønne SU-ugler - og den punch har jeg så heller ikke, suk, suk.....og jeg er faktisk ret vild med den.
  (Min søster(ovenfor)kender den vist ikke)
  God dag til dig - i denne varme.

  SvarSlet
 3. Ja, lidt små skør er man vel altid og det gør vel heller ikke noget og alle de syninger kan man vel også lave mens man nyder solen!!!
  Super flotte studenter kort ;O)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fantastisk flotte dine huer. Jeg laver også studenterkort pt. og havde helt glemt uglen. Tak for inspirationen.

  SvarSlet
 5. Super skønne huer, der er så flotte lavet.... en herlig ugle som passer perfekt til studenter

  God weekend

  SvarSlet
 6. LÆKRE huer ... jeg er imponeret over, at du har kunnet pynte SÅ meget, uden det virker crowded. De er vældig flotte!
  Rigtig god weekend, og jeg håber jeg snart får overskud til tirsdagsscrap hos Anja :)

  SvarSlet
 7. Fine huer og med de sødeste små ugler. Ja, den punch er vældig populær :)

  Pyha ... alle de håndsyede kort!!! Hvor er det imponerende!! Jeg plejer at hive symaskinen frem, når der skal pyntes med syninger. Men når det går vildt til, så kan jeg også finde på at lave et enkelt kort eller 2 med håndsyede sting :)

  Ha' en dejlig weekend.

  Knus :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de dog flotte dine studenterhuer. Flot arbejde. Håber du får en fantastisk weekend.

  SvarSlet
 9. Hvor er de blevet søde og hvor gør det en forskel med og uden pynt(så jo huerne uden pynt)

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare flotte. Er det en template du har købt med huen? Og hvor har du fået den fra?? Undskyld jeg spørger, men skal selv ha lavet en stak i år og synes den er ret fed.
  Há en god week-end.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maryann. Du skal da endelig ikke undskylde, at du spørger!! Lad os da endelig hjælpe hinanden til at lave smukke ting ;-)Jeg har lavet huen og alle de andre Donnakort efter nogle skabeloner, som jeg har købt hos scrapper.dk
   Har du brug for vejledning i at lave et Donna kort, så har jeg lavet en tutorial, som du kan se på min blog. God fornøjelse.

   Slet
 11. Flotte huer, og imponerende med alle de håndsyede Donna kort.......

  SvarSlet
 12. Hi my dearest friend,happy Saturday^_^
  What a gorgeous cards,beautiful idea^_^
  Big hug,
  Sonia

  SvarSlet
 13. Dine huer er såå flotte og stilfuldt pyntet.

  SvarSlet
 14. Dine studenter huer er bare så fine, - smuk pyntning, du er bare så ferm til at lave Donna kort.
  God weekend

  SvarSlet
 15. Hejsa
  Fantastisk flotte kort og uglen passer perfekt, den er jeg så heldig at eje men hvor er stemplet fra? Efter et tip fra Pia har jeg fuldt din vejledning og den er da fantastisk, tusinde tak.
  Knus Jane ( Pias Svigerinde)

  SvarSlet
 16. Fine huer og den ugle er jeg også så glad for. Vi tænkte på dig for nyligt fordi vi fik brugt nogle af de sidste tekster du engang forærede OSH - et af de kort der kom ud af det er på bloggen idag. =0) Jeg er sjovt nok også ved at lave kort til Annette.

  SvarSlet
 17. Sikke nogle fine kort du har lavet... og er imponeret over at du gider sy alle de kort.. når jeg laver donna kort snyder jeg total og laver falske syninger ;)

  SvarSlet
 18. Rigtig flotte studenterhuer. Den ugle passer perfekt.
  Jeg har også den hue opskrift, men hvor ? ; ) Godt jeg først skal bruge den til næste år ; )

  SvarSlet
 19. Superflotte studenterhuer du har "syet" ;) - Jeg glæder mig da til at se de andre 77 kort også.
  God søndag.
  Knus.

  SvarSlet