mandag den 9. september 2013

Gaver i forbindelse med blog fødselsdag

Da min blog fyldte 5 år i juli måned, lavede jeg en lille udfordring som gik ud på at I skulle sende mig/min blog et fødselsdagskort. Til trods for at fristen først udløb d. 17 august, så kan jeg forstå at mange ikke nåede at være med. Det er jo en skam, men måske laver jeg noget en anden gang ;-) Jeg modtog 3 kort og da det jo ikke er helt så mange, som jeg egentlig troede, så valgte jeg at sende en lille gave til dem alle 3.
 Jeg havde fundet lidt forskelligt scrapguf og jeg valgte ganske enkelt at sende det samme, til dem alle 3. Jeg er klar over, at det måske giver nogle ret så store udfordringer for dem, men det synes jeg kun er lidt sjovt. Måske kan det give lidt ny inspiration til dem....og måske kan jeg "lifte" et par ideer ;-) Det var nogle store (16mm) halvperler, en pose guld halvperler, 2 forskellige slags bling bling bånd, en rulle glittertape, en cameo, nogle resin blomster, facetslebne pyntesten og lidt kapsler, men jeg har kørt flade i min Big Shot.
 Nå, ja så har jeg selvfølgelig også lavet nogle af mine stickpins. Jeg valgte at de skulle have hver deres farve og jeg håber jeg har valgt rigtigt??De forskellige stickpins kom i små æsker/holdere, så der var lidt styr på dem.  Jeg har hørt at alle har modtaget deres pakke og det lød til, at gaverne faldt i god jord....til trods for at det kunne blive udfordrende ;-) Så mange tak til Gitte, Bente og Karina for at I deltog i min lille leg. Jeg vil holde øje med, hvordan I får brugt gaven ;-)
Kærlig hilsen Olivia 

6 kommentarer:

 1. Lækre gaver - bare jeg dog havde set den fødselsdagkort udfordring :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækkerier. Der er da ikke sparet på noget, der. God ide med at belønne dem alle tre:-)

  SvarSlet
 3. Det var da nogle dejlige gaver, jeg skal holde bedre øje med dig en anden gang.
  klem Dorte

  SvarSlet
 4. Sikke en sød ide og heldige vindere. =0)

  SvarSlet
 5. Det var bare så lækker en gave. Jeg er igang med at bruge løs. Tusind tak.

  SvarSlet