onsdag den 22. januar 2014

Randis fødselsdagskort

Det er ikke til at tro, at der allerede er gået tre uger siden mit sidste indlæg her på bloggen. Hvor bliver tiden dog af? Jeg er absolut ikke stoppet med at være kreativ, men jeg er i færd med at indføre nogle nye livs vaner, som bare kræver mere tid og energi end jeg lige troede. Det er dog kun gode vaner, og dem kan man jo, som bekendt, ikke få for mange af.
 Dette kort lavede jeg til Randi fra vores fødselsdagsgruppe på ScrapSisters og har slet ikke fået det vist her. Jeg er jo rigtig glad for de lyse isblå farver for tiden og blandet med hvid og kraftkarton, ser det bare godt ud. Heldigvis har jeg også nogle halvperler der passer i farven :-)
 Papiret er fra en Panduro blok og diesne er henholdsvis Memory Box og Just Rite. For tiden er de også mine absolute favoritter. Under det udstandsede stykke kraftkarton med Just Rite stemplet på, har jeg sat noget tyl. Jeg har viklet en sølvtråd omkring tyllen og nedenunder lidt bling bling fra Want2scrap. I øverste højre hjørne har jeg også brugt en Memory Box die til at standse en lille hjertebord ud i kork. Ellers har jeg pyntet med lidt sølv sticklers. 
Jeg håber vi snart "ses igen" og ikke mindst at jeg kommer forbi med kommentarer til alle jeres indlæg. Min blogtæller er på over 100 indlæg, som jeg skal ha´ tjekket ud! Hold op, hvor er I dog aktive :-)
Kærlig hilsen Olivia

10 kommentarer:

 1. Et rigtig fint og sart kort....lækkert

  SvarSlet
 2. Smukt og elegant kort og de farver er da bare super lækre. Den hjerte die kommer med det vumps på min ønskeliste…..

  SvarSlet
 3. Rigtig smuk farvekombination, den kan du gerne bruge i februar også...LOL!
  klem Dorte

  SvarSlet
 4. Jeg har jo kortet IRL og det er bare så flot med nogle rigtig fine detaljer

  SvarSlet
 5. Wauw det er et smukt kort! Jeg må have fat i det embossingpulver på et tidspunkt!
  Det lyder spændende og fornuftigt med nye gode vaner! :)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Nøj hvor er det flot og se hammergodt ud med det tyl og med alt det sølv til den flotte farve. Det hele passer bare super flot til hunanden. Rigtig smukt resultat, hun må da være ellevild med sådan et lækkert kort.

  SvarSlet
 7. Meget lækkert kort og ja skøn farve...

  SvarSlet
 8. Wow sikke nogle lækre farver!

  SvarSlet
 9. Wau. Hvor er det lækkert. Du kan altså det der med kort med så fint pynt uden det er overdænget.
  Jeg er heller ikke lige på bloggen for tiden.....Der er så mange andre hverdagsting der fylder i mit liv lige nu. Og bloggen er nedprioriteret kraftigt. Men jeg scrapper skam på livet løs i ledige stunder.
  Vi ses - på et tidspunkt. Om ikke andet så i beg. marts på Fyn.
  Knus.

  SvarSlet
 10. Super lækkert kort! Farverne er såååå lækre :)

  Jeg er også lidt blogfraværende, men er heller ikke gået i stå af den grund. Jeg har nok mest af alt problemer med lyset. Er jo nærmest aldrig hjemme, når det er lyst - og når man så endelig er hjemme, så er vejret mørkt alligevel. Sååå jeg får ikke taget mange fotos til bloggen pt.

  Knus :)

  SvarSlet