tirsdag den 28. januar 2014

Konfirmationskort til en pige

Det er jo ved at være tiden, at der skal laves indbydelser og bordkort til konfirmationer. Her har jeg lavet til Nicoline, som selv har valgt de tre farver jeg skulle bruge. Kartonet er fra American Crafts og hedder Powder (en sart grønlig lyseblå, som ser lyseblå ud her) og Blush (en lyserøde) og så hvidt karton.
Jeg brugt Spellbinders Decorative Labels 8 til baggrunden og derpå har jeg sat et diecut fra Memory Box "Benjamin Border" i sølvkarton fra Doodlebug. Derpå er der sat nogle cremefarvede halvperler i størrelsen 6mm. Konfirmationskjolen har jeg skåret ud Silhouetten og sat en smule lyserødt bånd om. Under de to roser, som er lavet med Tim Holtz "Pine Cone" die, har jeg brugt en stor cremefarvet halvperle (16 mm) og lidt fra en udstandsning af Memory Box´s die kaldet "Fresh Foliage"
 Bordkortet er også lavet af Spellbinders decorative Labels 8, blot med en af de mindre dies i sættet. Blomsterne er lavet af en Martha Stewart punch "Hydrangea 3 in 1 punch". I midten af blomsterne har jeg brugt en liqued pearls i en lyserød farve. På både indbydelse og bordkort har jeg brugt en oval scallop punch og en oval punch til at lave tekststemplerne/navneskiltene.
Roserne har jeg sprayet med limspray og derefter drysset glitter på. Det er en meget finkortnet glitter og det passer super godt til glitterkartonet fra DoodleBug, som er brugt under kjolen.

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer til mit sidste indlæg!! 
Kærlig hilsen Olivia

10 kommentarer:

 1. Det er virkelig smukt, i dejlige farver.
  Knus Sanne

  SvarSlet
 2. WAUW hvor er det smukt og virkelig elegant, og nogle rigtig flotte farver, hun har valgt.

  SvarSlet
 3. Sikke flotte invitationer og bordkort - de farver er da også bare fine!
  Jeg er lidt glad for det ikke er mig der skal lave indbydelser - jeg gider ikke det der masseproduktion :) ... men men - siger nu heller ikke nej hvis jeg bliver spurgt.
  Tusind Tak for alle de søde kommentarer på min blog. Jeg bliver så glad når der ligger en hilsen.
  Nu har jeg lige meldt mig til Scrap i Nr. Snede - og så kommer du vel slet ikke - nu det falder sammen med Munkebo?
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Super søde kort og de to bordkort, farverne er søde og sarte :o)

  SvarSlet
 5. Sart og fint .. og bare såååå yndigt.

  Knus :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt...Skønne sarte farver :-)

  SvarSlet
 7. Super sød inbydelse og bordkort.

  SvarSlet
 8. Hejsa :) Tak for sidst. Det var super hyggeligt at tale med dig til convention i Middelfart. Jeg er som sagt vild med dine kort og hvor er de her da bare fine :) Kjolen du har skåret på silhouetten, er det en fil der inde fra ? Jeg kan self også bare give mig til at søge der inde, men det er jo lettere at spørge ;)

  SvarSlet