søndag den 2. februar 2014

Lidt Donna kort og lidt Olivia kort ;-)

Vi kan jo sagtens diskutere, hvor vidt det er kreativt at lave Donna kort, når man har "løsningen" i forvejen.  Jeg ved også at flere scrappere slet ikke bryder sig om dem. Jeg hygger mig dog med at lave dem, da jeg slet ikke skal tænke så meget over, hvorledes de skal se ud. De er hurtige at klippe ud og samle og så er det bare at sy derud af. Jeg kan bruge en masse små papirrester og skal jeg til en scrapaften, hvor det ikke er muligt at medbringe en stor scraptaske, så er Donna kort lige løsningen. Jeg er også igang med at finde på egne kort i samme stil, som Donna kort. Her er et par af dem:
 Ralph er en gut, som er interesseret i teknik, kan lide farven blå og computerspil. Ejer af en grand danois. Jeg valgte at lave en computer i blålige nuancer og enkelt pynt på selve kortet. Flaget er lavet til at skulle svaje på skærmen, som de "vinduer" man ser på en Windows computerskærm.
 Claus er ingeniør, vild med farven blå og rejser meget. Jeg synes det var temmelig svært at finde på en idé til et kort. Heldigvis kom der en idé til mig og jeg valgte at lave en globus og jeg er super glad for resultatet. Både computeren og globussen er lavet ved hjælp af Silhouetten. Ligeså pynten på begge kort. Tillykke og navne er selvfølgelig undtaget.
Dette kort er rent Donna kort og lavet til Line, som er glad for at bage. Rosen skal forestille at være et bær,  og det er en rose jeg har lavet med Tim Holtz dien "pine cone", som laver nogle rigtig flotte roser. Jeg har sprøjtet rosen med lim og drysset med glitter ovenpå.

Tak for jeres dejlige beskeder i sidste indlæg. Jeg er glad for hver enkelt en.
Kærlig hilsen Olivia 

16 kommentarer:

 1. Jeg kan nu godt lide Donna kortene - jeg gider bare ikke lave dem så meget - men det er fordi der er så meget der skal klippes og sys - hihi.
  Dine Olivia kort er da geniale! og rigtig seje!
  Donna Fodbolden har jeg lavet til en Silhouette fil - så nu går det lige an at lave den - hihi.
  Rigtig god søndag til dig.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg synes bestemt ikke det er for nemt at lave donna kort.... De skal jo også pyntes, findes papir og al det.... Men dine egne er nu også skønne, det er du da ret god til :)

  SvarSlet
 3. Det er godt nok nogle dejlige Oliviakort :-)!

  SvarSlet
 4. skønne kort - super krea weekend til dig

  SvarSlet
 5. Flotte kort.
  Jeg kan nu også godt li donna kort. Og de er rigtig populære når man giver dem med en gave!!! De har masser af wauw effekt hos ikke scrappere :)

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte Donna kort og er faktisk lidt vild med dem... får bare aldrig lavet dem fordi de skal syes... har lavet et par stykke med falske syninger... hi hi

  SvarSlet
 7. Superflotte kort. Jeg er bestemt også til Donna-kort.

  SvarSlet
 8. Flotte kort. Jeg er vild med din globus

  SvarSlet
 9. Det er super flotte kort alle og en og så fine pyntet. Siden jeg har fået en Silhouette, har jeg lavet en del af dem... sjovt at lave dem om til skærefiler. Og så er de dejlige at sidde og sy når fjernsynet er så kedeligt ;-))

  God søndag

  SvarSlet
 10. Rigtig flotte kort alle sammen. Har også købt en del af de templates, men må indrømme, jeg er aldrig nået længere, men en dag skal de nu godt nok prøves. Nok når vi oplever der bli´r 2 søndage i samme uge ha ha ha.
  God søndag til dig .

  SvarSlet
 11. Jeg kan nu godt lide Donna-kort, men Olivia-kort er heller ikke værst :-)
  Globussen er da for flot ! Super god idé...

  SvarSlet
 12. de er super skønne dine kort.. :D

  SvarSlet
 13. Det er nogle flotte Donna/Oliva kort, og så fint pyntet

  SvarSlet
 14. Det er nogle flotte Olivia kort! Jeg er ret vild med din computer!

  SvarSlet
 15. De er mega flotte alle sammen.

  SvarSlet
 16. Woooouuu, hvor er dine egne kort flotte. Du lyder som om du undskylder, at du laver Donna kort - hold da op med det - det handler jo om at lave det man har det godt med, kan lide og slapper af med. Jeg er fan af dine kort Donna eller Olivia - for du gør dem til noget specielt, med dine farvevalg og den flotte pynt, så bliv ved med det, tak ;)

  SvarSlet