fredag den 21. marts 2014

Nyt med alligevel gammelt ;-)

Jeg har vist fortalt, at jeg har en del færdige kort liggende, som jeg bare ikke har fået vist her på bloggen endnu og idag er ingen undtagelse ;-)
Faktisk er det så gammelt at jeg er lidt usikker på, om jeg har vist det før?? Det er dog ikke så slemt, hvis det bliver vist igen ;-) 
Jeg har brugt en borderpunch fra Martha Stewart i venstre side og cirklen har jeg punchet ud med min 3" runde punch. Punchen er stor og uhandy at opbevare, men dejlig at bruge ;-) På den lyserøde cirkel har jeg brugt et stempel fra Just Rite, fra stempelsættet "You inspire me". Tekststemplet er fra Impression Obsession.
I baggrunden har jeg brugt noget nodepapir, som jeg har fra en bog, fundet i en genbrugsbutik. Roserne er lavet med en die fra Tim Holtz, men det er Jytte, som har lavet disse. Det er en rum tid siden jeg fik dem og jeg tog lang tid om at bruge dem. Jeg kunne ganske enkelt ikke nænne at bruge dem! 
Jytte har malet dem med hvid maling og kommet glitter på. Jeg har forsøgt mig, men det ligner bare slet ikke Jyttes flotte blomster. Jeg må få hende til at give mig et kursus en dag ;-) Jeg bruger dog denne die ofte, men lige det med at male, som Jytte...tja...det kræver vist lige lidt undervisning ;-)
I må have en god weekend.
Kærlig hilsen Olivia

9 kommentarer:

 1. Sikke et super lækkert kort.

  SvarSlet
 2. Hvis det har været vist før, så kan det bestemt godt tåle at blive set igen, for det er bare flot, og jeg er helt enig, de blomster er bare for flotte, måske skulle vi få hende til at lave et kursus for os alle sammen en lørdag engang, den er jeg i hvert fald med på så.

  SvarSlet
 3. Lækkert med al den bling og glimmer touch!

  SvarSlet
 4. Selv om det er gammelt og måske vist før så er det alligevel smukt og lækkert ;O))

  SvarSlet
 5. Skønt kort med lækre deltaljer

  SvarSlet
 6. Hvor er det et lækkert kort! Du er en ørn til at finde alle de der lækre stempler!
  Glæder mig til d. 8. - Det bliver da SÅ hyggeligt!

  Knus

  SvarSlet
 7. Hvor er det smukt, dejligt med nyt og gammelt sammen, og Jyttes roser er meget smukke, du må øve dig så du løre "kunsten" knus morkaren.

  SvarSlet