onsdag den 12. marts 2014

To fødselsdagskort

Jeg har jo lige deltaget i Scrapbooking Convention i Middelfart og til trods for at jeg nu har deltaget for 18. gang, så er jeg altså ikke blevet bedre til at være produktiv...he he he.... Heldigvis nåede jeg mit mål denne gang. Jeg havde sat mig, som mål at jeg skulle lave et fødselsdagskort til Eva og Hanne, som jeg begge er i fødselsdagsgruppe med på Scrapsisters.dk. Heldigvis var de begge deltagere på Convention, så jeg kunne aflevere dem personligt og slippe for at stresse over, om post DK nu kunne klare opgaven ;-)
Jeg var faldet over noget flot blåt papir hos PTW og det måtte jeg bare bruge til begge kort, som kom til at se således ud:
 Til Evas kort har jeg brugt dies fra Memory Box og Spellbinders. I kanten af kortet har jeg embosset et stempel med chickenwire, for at bryde det elegante papir og guld udstandsningerne lidt. Ovenpå den udstandsede Spellbinder tag i midten af kortet, har jeg sat noget bling bling, som jeg har købt hos Want2scrap, hvor man kan få flere sæt bling, som passer til Spellbinder dies.
Også her har jeg brugt Spellbinder dies, men også en doily die fra Cheeryl Lynn. Roserne er lavet med en thick die fra Tim Holtz, som hedder Pine Cone. Det er min ynglings rose-die, da roserne bare bliver så smukke. De er sprayet med lim og drysset med glitter fra Martha Stewart. Hurra for Susanne, som viste mig den idé for lang tid siden!! Desuden har jeg pyntet med en af mine egne hjemmelavede stick pins (pyntenåle), som jeg overvejer at sælge nogle af. Interesseret måske? ;-)

Tak for at I kiggede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

11 kommentarer:

 1. Hvor er de super flotte Olivia! Og helt sikkert en flot blå farve. Den kan jeg godt forstå, du faldt for!
  God dag til dig.

  SvarSlet
 2. Olivia, de er så flotte og elegante.

  SvarSlet
 3. Skønne skønne kort. Dine pins er bare så lækre. :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukke i dejlige farver og flot brug af dies

  God dag til dig

  SvarSlet
 5. Superflotte kort - virkelig elegante!

  SvarSlet
 6. Meget smukke kort begge to...

  SvarSlet
 7. Kanon flotte kort begge to, og jeg er helt enig, det papir er bare helt fantastisk flot.

  SvarSlet
 8. Super elegante kort, begge to. Hyggeligt at møde dig på Convention ;)

  SvarSlet
 9. Tak for det fine kort, -det står her og pynter, - :) ... dejligt endeligt at få sat ansigt på dig :) ... Knus

  SvarSlet
 10. SKIDT!!! nej nu må du lige styre dig, det er de flotteste kort jeg længe har set, hvor er du god til at bruge dine dies (dem er jeg slem til at glemme) og sikke farver. knus morkaren.

  SvarSlet