torsdag den 3. april 2014

Tre fødselsdage....

Nogle gange kommer tingene bare i stimer og ligeså denne gang. Jeg er jo i fuld gang med konfirmations kortene (og de fleste i Donna stil) men her har jeg lavet tre fødselsdagskort i en noget andet stil.
 Kortet her er til Pernille og lavet med noget papir fra restekassen. Elsker når det lykkedes at bruge noget derfra!! Jeg har brugt en Spellbinder die Labels 10, som den bagerste udskæring. Jeg kom noget lim på kanten af udskæringen og dryssede med noget Martha Stewart glitter. Ovenpå har jeg brugt Spellbinders labels 21 og et stempel fra Just Rite. I midten er et tekststempel, som jeg ikke helt kan huske, hvor jeg har fra. Imellem de to Spellbinder dies har jeg en udstandset die fra Joy crafts. Den er udstandset i blåligt glitterkarton.
 Kortet til Heidi er med et ark papir fra Riddersholm. Det er et utrolig flot lillamønstret ark papir, som er lyserødt bagpå. Derfor har jeg kun brugt det ene stykke papir på dette kort. Jeg har pyntet med skeleton blade med udpunchede cirkler af guldglitter tape. Øverst til højre har jeg udstandset en die fra Memory Box i kork og brugt guldglitter på her også. I midten har jeg brugt to Spellbinder dies, henholdsvis Labels 1 og Scallop Labels 1. Dem er jeg ret vild med, da de kan virke utrolig enkle, men sammensat med noget mere pyntet, kan de skabe "ro" på kortet. Tekststemplet er fra Just Rite.
Det sidste kort er til Jytte, som fyldte år for nogle få dage siden. Jeg har brugt papir fra Maja Design og ellers ensfarvet karton. Jeg har brugt en die fra Memory Box til bladene i baggrunden og standset dem ud i perlemors karton. I forgrunden har jeg brugt en Spellbinder Labels 13 og derpå har jeg embosset et stempel fra Just Rite. Bagved har jeg brugt en yderligere die fra Memory Box. Jeg har desuden brugt en ramme imellem dien fra Memory Box og labels 13, men jeg kan desværre ikke huske navnet på den. Den er en del af et sæt, som jeg rigtig gerne vil eje, men det er bare så dyrt et sæt at købe, når der kun er én man ønsker at bruge.
Det var så lidt af det nyeste jeg har lavet, men jeg har stadig en del "gamle" kreationer, som jeg endnu ikke har vist. Så jeg vender snart tilbage ;-)
Tak for alle jer, som har brugt tid og energi på at skrive en kommentar. Det er jeg SÅ glad for :-)
Kærlig hilsen Olivia

4 kommentarer:

 1. Hvor er dine fødselsdagskort flotte, en fryd for øjet,
  klem Dorte

  SvarSlet
 2. Tre meget smukke kort. Jeg er vild med det, du har lavet til mig. Åh, ja... de JustRite stempler er såååå lækre og pænt dyre. Jeg har også kik på nogle sæt, som jeg virkelig gerne vil eje.

  Knus :-)

  SvarSlet
 3. Smukke, smukke og typisk Moster-Olivia-style.
  Måske skulle man lave den slags i næste uge. Noget skal vi vel lave....ud over at snakke. Eller hva ? haha.

  SvarSlet