lørdag den 26. april 2014

Book Card til konfirmation

Jeg er sikkert ikke den eneste, som har super travlt med at lave ting til en konfirmation. Oftest er det forskellige kort og det bliver ekstra sjovt, når det ikke er de "almindelige" kort. Derfor har jeg kastet mig over et Book Card og synes selv det er blevet super godt ;-) I kan jo selv vurdere :-)
  Jeg har brugt papir fra Maja Design, Bling fra Want 2 scrap, tekststemplet er vist fra Scrapper.dk og det større stempel er fra Just Rite og jeg har embosset stemplet lilla. Pyntenålen/stickpin er hjemmelavet og roserne, samt det lilla bånd er fra WOC.
 Navnet har jeg udstandset med et 4x8" alfabet kaldet "Chandelier" og det er standset i guldkarton.
 Jeg har brugt Distress ink til at svært kanterne på "siderne".

Korset i miden er fra Spellbinders: Crosses two som jeg har lånt af Heidi Lind.
Jeg skal allerede igang med endnu et Book Card og jeg håber I er friske på at prøve, hvis I ikke kender til denne type kort. Det er sjovt!
Kærlig hilsen Olivia 

8 kommentarer:

 1. Det er bare super flot. Jeg har lavet et enkelt bogkort, men er klar på at prøve et mere. Det er nemlig rigtig sjovt at lave. Knus :-)

  SvarSlet
 2. wow - bare flot! God søndag

  SvarSlet
 3. Super flot og meget lækkert...

  SvarSlet
 4. Det er bare super flot, er vild med dit Just rite stemplet, har hvis sagt det før:-) jeg har aldrig prøvet book card, men måske jeg får mod en dag.

  SvarSlet
 5. WOOOW, hvor er det smukt og lækkert, kan rigtig godt for stå at du er glad for resultatet. Jeg har også gang i konfirmations ting ( og en million andre) så jeg har slet ikke tid til at solen skinner men i denne weekend har solen og haven nu godt nok vundet ;O))

  SvarSlet
 6. Det blev så smukt en bog med de fineste detaljer.... jeg har også haft travl med konfirmation. Vores første barnebarn skal konfirmeres på søndag, så det kræver jo lige nogle ting :-))

  God weekend

  SvarSlet
 7. Det er altså virkelig et smukt smukt kort! Hvilket stempelsæt er den ramme fra?
  Jeg har fået mine stempler hjem - men har ikke rigtig fået leget med dem endnu :) Du får mail med navnene ... lige pludselig ;)
  Håber det går bedre med din bror!
  Knus

  SvarSlet