søndag den 3. august 2014

Kort til mænd

Jeg får meget sjældent lavet kort, som kan bruges til mænd, men nu har jeg forsøgt mig. Jeg er meget inspireret af de kort, som jeg har fundet via Pinterest og her er, hvad jeg er kommet frem til.
 Her har jeg primært brugt rester og min dejlige Star border die fra MFT. Den er jeg super glad for og glæder mig til rigtig at få gang i brugen af den. Den har jeg ønsket mig længe ;-) Man kan måske diskutere, om det tyrkise glitterkarton er en god idé, men det var lidt svært at slippe glitteret helt...he he.... 
 Her har jeg også brugt rester og baggrunden er lavet med et stempel fra Hero Arts.
Jeg har nogle rigtig gode embossingfolders, men jeg er godt nok ikke særlig god til at få dem brugt. Det er fjollet, da det giver en super god effekt. Derfor er der kommet gang i en her og det er ikke sidste gang det skal ske. 
Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

7 kommentarer:

 1. :-) - superflotte "mandekort". Nr. 3 er min favorit

  SvarSlet
 2. Du er jo supergod til at lave herrekort!

  SvarSlet
 3. De er da kanon Olivia, så lav du bare flere af den slags. Jeg er især vild med det første og det sidste, de er da helt i top i min verden. Jeg har det lidt på samme måde med embossingfolders, og ved egentlig ikke hvorfor, for jeg elsker looket, når de er brugt, men får det bare ikke lige gjort selv om jeg har en hel del af dem, men jeg er enig det gír en fed effekt, som jeg elsker, så må nok bare tage mig lidt sammen også ha ha.

  SvarSlet
 4. vild fine mandekort og ja jeg er heller ikke for god til at bruge de embossing foldere.. vi må igang. dejlig mandag til dig

  SvarSlet
 5. Herre kort er vist en frygt hos mange scrappere og det er jo egentlig lidt fjollet for vi kan jo godt når vi springer ud i det og det er dette indlæg da et rigtig godt bevis på. Super flotte kort, især det første. Jeg er heller ikke så flittig bruger af embossing foldere, men sjov nok så er det især til herre kort jeg finder dem frem ;O))

  SvarSlet
 6. FINE herrekort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Det har du gjort rigtig godt... super flotte herrekort
  Jeg elsker at bruge mine embossing folder med forskellige teknikker :-))

  god søndag til dig

  SvarSlet