søndag den 11. januar 2015

Endelig ;-)

Efter en skøn og hyggelig dag i selskab med Hauge, så er det vist ved at være på høje tid, at jeg får vist de flotte kort, som jeg modtog til min fødselsdag. De er fra den kortgruppe, som jeg er med i på Scrap Sisters.
Dette kort er fra AKA/Annette, som har sendt mig dette utrolig flotte kort. Der er rigtig mange flotte og smukke detaljer og ikke mindst indeni kortet. Derfor synes jeg også lige I skulle se, hvad hun havde lavet indeni. Jeg indrømmer, at jeg ofte springer den del af kortet over, men måske skulle jeg overveje at gøre den del også. Det er rigtig fedt at åbne kortet og se de flotte detaljer.
Dette søde kort fra Frk.Q/Dorte er jeg rigtig glad for. Især tekststemplet ;-) Måske ved Dorte at jeg plejer at sige at jeg bliver "lyv-og-tyve", når nogen spørger til min alder ;-)
 Dette enkle kort er fra Evil Eve/Eva og jeg er vild med gips figurerne...ja og selvfølgelig kortet...he he...Kortet er dejligt enkelt og i dejlige farver. Eva havde også været sød og sende nogle gipsfigurer med dig mig...Yeahhh...
 Denne lille blomst :-) er fra Hanne/Hanneby i gode friske farver og Hanne havde sendt en pakke stempler med. Jeg har allerede tænkt en del over, hvorledes jeg skal bruge dem...især "sweet sin"....gad vide om det er noget med muffins?
 Dette kort er fra Rhh/Randi og jeg kan se hun har brugt en embossingfolder og noget farve ovenpå. Jeg har luret længe på denne teknik, men endnu har endnu ikke haft held med at få det til at se godt ud. Så er det jo dejligt at andre kan ;-)
Rysse/Eva har lavet dette flotte kamera kort. Det lilla papir er rigtig flot i farven, men jeg kan ikke se mig ud af, hvor vidt det er noget hun har malet eller papiret er købt sådan?
Så alt i alt kan I nok se at jeg er blevet meget beriget med flotte kort til min fødselsdag. En af de kommende dage, vil jeg vise de andre kort, som jeg fik tilsendt eller modtog på dagen.

Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

2 kommentarer: