mandag den 26. januar 2015

Lidt til drenge

En veninde nævnte, at hun brugte mange kort til fødselsdage hos børnenes kammerater, men ikke altid synes hun kunne finde nogle gode. Jeg besluttede mig for at det var en udfordring, som jeg bare måtte give mig selv. 
 Jeg indrømmer det blankt: Jeg har været forbi Pinterest for at få noget inspiration, da drenge kort ikke lige er det jeg laver mest af ;-) Jeg fandt flere kort, fra forskellige scrappere, hvor kortet havde en stemplet baggrund og en ud skåret figur ovenpå. Nogle gange var det da også et stempel, men dem havde jeg jo ikke lige nogen af.
 Jeg gik straks igang med at stemple hvide stykker karton med forskellige baggrundsstempler fra Tim Holtz. Jeg brugte forskellige farver, så det hele så lidt farverigt ud, da jeg vidste af den figur, som skulle ovenpå, højst sandsynligt ville være sort.
 Jeg brugte desuden et murstens stempel til at lave baggrunden og jeg mener det er fra Impression Obsession. Tekstemplerne er fra Panduro og geniale til drengekort.
 I skulle også lige tage et smut forbi Karina. Hun laver også rigtig spændende kort til drenge og uden tvivl kommer jeg til at "låne" lidt ideer derfra ;-)
Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

7 kommentarer:

 1. Hvor r de drenge kort super "fede" .
  Og sikke en farve symfoni herligt :0)

  SvarSlet
 2. Fede kort du har fået lavet.
  Jeg har også luret dem på pinterest og det stempel gad jeg godt eje.

  SvarSlet
 3. Hvor spændende baggrunde, du har lavet. Rigtige drengekort - rigtig seje :-).

  SvarSlet
 4. Det er da nogle utrolig seje kort, du har lavet her. Passer bare prefekt til nogle seje drenge, det er helt sikkert. Der blír da vist liftet en del herfra nu tror jeg ha ha ha.

  SvarSlet
 5. Superlækre drengekort. Jeg bliver da vist nødt til at lifte nogle af disse (selvom det betyder jeg bliver nødt til at sende endnu en bestilling afsted)

  SvarSlet
 6. Flotte og friske drengekort og det murstens stempel er lækkert.

  SvarSlet